Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

O focșăneancă s-a opus unui tânăr care a vrut s-o tâlhărească la intrarea în scara blocului

Vineri, 11 decembrie a.c., polițiștii focșăneni au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie din localitate, cu privire la faptul că, în jurul orei 15:00, în timp ce intra în scara unui bloc de pe strada Maior Gheorghe Pastia, a fost abordată de o persoană necunoscută, care, după ce i-a cerut o sumă de bani, ar fi încercat să îi smulgă geanta de pe umăr. Femeia a opus rezistență și a ieșit pe stradă, reușind să solicite sprijinul poliției.

Imediat după sesizare, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani, Biroul Investigații Criminale și cei din cadrul Serviciului Criminalistic s-au mobilizat și s-au deplasat la fața locului pentru clarificarea aspectelor sesizate. În urma verificărilor efectuate cu operativitate, polițiștii au identificat un bărbat, de 24 de ani, din municipiul Focșani, bănuit de săvârșirea infracțiunii.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de tâlhărie.

Comunicat IPJ Vrancea din 14 decembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?