Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Judecătorul Dinu Jelea este noul preşedinte al Tribunalului Vrancea

Judecătorul Dinu Jelea este noul preşedinte al Tribunalului Vrancea. Acesta a câştigat concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii, pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate şi judecătorii.

Concursul pentru ocuparea funcţiilor de conducere vacante sau care se vor vacanta, s-a încheiat la începutul acestei luni.
În şedinta de joi a Secţiei pentru Judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii s-a hotărât validarea rezultatelor concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţi de apel, tribunale şi judecătorii, organizat în perioada septembrie-decembrie 2020 şi numirea în funcţiile de conducere a judecătorilor, care au fost declaraţi admişi la concursul sau examenul desfăşurat în perioada septembrie-decembrie 2020, începând cu data de 05.01.2021. Astfel, judecătorul
Dinu Jelea, actual vicepreşedinte al Tribunalului Vrancea va prelua atribuţiile funcţiei de preşedinte la începutul anului viitor. Acesta a susţinut concursul pentru funcţia de preşedinte al Tribunalului Vrancea alături de judecătoarea Sandina Mariana Croitoru care a obţinut o notă mai mică decât a sa. Judecătorul Jelea va prelua ştafeta de la colega sa Daniela Matache, în prezent preşedinte al Tribunalului Vrancea. După expirarea mandatului de preşedinte, judecătoarea Daniela Matache va ocupa funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Vrancea, ca urmare a câştigării concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţi de apel, tribunale şi judecătorii. Practic, între cei doi a avut loc o rocadă, întrucât în prezent Daniela Matache este preşedintele Tribunalului Vrancea iar Dinu Jelea este vicepreşedinte, urmând ca la începutul anului 2021, judecătorul Jelea să preia funcţia de preşedinte iar Daniela Matache pe cea de vicepreşedinte.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?