Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Spectacolele lunii decembrie la Teatrul Municipal Focșani

Comedie în vreme de pandemie. Asta ne oferă reprezentanții Teatrului Municipal „Maior Gheorghe Pastia‟ Focșani în această lună a cadourilor. Iubitorii de teatru și nu numai sunt așteptați joi, 17 decembrie 2020, la spectacolul „O noapte furtunoasă‟, prețul unui bilet fiind de 30 lei. „Finalul anului 2020 nu trebuie să ne găsească triști… n-ar fi în folosul nimănui, tocmai de aceea ne-am gândit să petrecem o seară furtunoasă alături de inimoasa trupă de actori de la Teatrul Focșani și de savuroasa scriere ce ne-a fost dăruită de Nea Iancu Caragiale. Poate aveți îndoieli legate de ce se va mai întâmpla în luna decembrie, dar pe lângă toate aceste lucruri trebuie să avem și speranța că totul va fi BINE  în limita în care ne mai dorim acest lucru, important este să luptăm în fața DISPERĂRII, atât timp cât suntem vii, înseamnă că încă se acordă o șansă prin marea mărinimie DIVINĂ ce sigur ne va scoate la liman. Așadar, dacă nu «aveți ce face» joi (17 decembrie) vă așteptăm la o comedie ce nu are vârstă, astfel chiar și pe timp de PANDEMIE se potrivește strașnic de bine cu tot ce ne înconjoară… cu voie sau fără voia noastră‟, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook a Teatrului Municipal Focșani.

Pentru prichindei, reprezentanții Teatrului Municipal Focșani au pregătit o surpriză: duminică, 20 decembrie 2020, „Scufița Roșie‟ vine în orașul nostru. „Duminicile mari pentru cei mici la Teatrul Focșani. Știm că suma este «derizorie» și n-am vrea să credem că cineva va privi invitația noastră prin prisma prețului, ci mai degrabă datorită importanței unei ieșiri la teatru, chiar dacă cu doar cei 15 lei îi poți face copilului tău un DAR de Decembrie și astfel îl poți «dezlipi» de lângă calculator și ore online! Duminică 20 decembrie (ora 11) te așteptăm la o reprezentație de EXCEPȚIE oferită celor mici, ia-l de mână și vino la spectacolul «SCUFIȚA ROȘIE» susținut de PRIETENII noștri de la Teatrul «George Bacovia». Îți garantăm succesul unei dimineți de duminică petrecută alături de copilul tău + APROPIEREA de TEATRU ce nu paote fi egalată cu nimic din tot ce ne este oferit în EXCES de tumultoasa noastră viață modernă‟, este mesajul postat pe Facebook-ul Tetrului Focșani. Spectacolul „Scufița Roșie‟ va avea loc duminică, 20 decembrie 2020, la ora 11:00, în sala de spectacole a Teatrului Municipal Focșani, prețul unui bilet fiind 15 lei.

Oferta lunii decembrie a Teatrului Municipal Focșani este… pachetul cu trei spectacole la un singur preț: „17 decembrie 2020 – O noapte furtunoasă – ora 19:00 (T.M.F. Focșani); 19 decembrie 2020 – Blocul în versuri – ora 19:00 (Independent București); 20 decembrie 2020 – Scufița Roșie – ora 11:00 (Teatrul Bacovia) – Spectacol pentru copii. Vă îndemnăm să încheiem anul 2020 alături de Teatrul Focșani și nu oricum… ci în sala de spectacole, acolo unde cei care îndrăgesc teatrul știu că totul se cântărește cu altă măsură, iar ceea ce simțim în timpul unui spectacol nu poate fi explicat cu vorbe puține.

Am pregătit pentru domniile vostre 3 reprezentații și un singur preț – 50 lei. Poate e mult, poate e puțin… nu ne pricepem, dar sigur această variantă prietenoasă vă aduce puțină bucurie și poate vă mai ocupă puțin din timpul «excedentar» ce în ultima vreme începe să-și facă simțită apăsătoarea prezență și asta din ce în ce mai des! Informații și rezervări: 0731 021 769‟, se mai arată într-o postare a reprezentanților Teatrului Municipal Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?