Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Handbal, Liga Națională – Focșănenii au jucat și câștigat spectaculos!

  • Politehnica Timișoara – CSM Focșani 2007 24-32 (12-19)

Formații

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă, Rusu – Ragea – 1 gol, Cozorici, Popovici, Mirou – 7, Marjanovic – 7, Hrimiuc – 4, Mocanu, Rață – 1, Krstevski, Marijanac – 3, Eros – 1, Makrishin – 8, Mănescu.

Politehnica Timișoara: Tcaciuc, Pal – Caba – 5 goluri, Barros – 4, Năstăsie – 4, Baican – 3, Sadoveac – 2, Slavuljica – 2, Dedu – 2, Neamțu – 1, Fenici – 1, Șomlea, Cîmpan.

          CSM Focșani 2007 și Politehnica Timișoara s-au întâlnit vineri, 27 noiembrie, de la ora 13:00, în Sala Giulești din Capitală, într-o partidă contând pentru etapa a 11-a a Campionatului Ligii Naționale. Pentru focșăneni era al șaselea meci pe care îl disputau pe teren, pe alte cinci programate FRH decizând, prin comisiile sale, că trebuie să le piardă cu 0-10 la masa verde. Pentru timișoreni era al zecelea joc, pentru că și ei au fost declarați învinși la masa verde, însă doar o dată.

După meciul anterior, CSM 2007 se pregătise mai mult pe bucăți de echipă pentru că a tot avut jucători în carantină sau izolare din cauza Covid -19. Își dorea, însă foarte tare să câștige în fața Politehnicii pentru a arăta că are valoare, dar și pentru a începe urcușul spre zona de play-off. Și a jucat în manieră de mare echipă, plusând la reușite față de ceea ce jucase cu Dinamo București, în care avusese cea mai bună prestație din actualul campionat. Timișorenii, care câștigaseră șapte întâlniri până acum, alcătuiesc o formație foarte bună, care nu mai are nevoie de alte prezentări decât cele 21 de puncte acumulate până la meciul cu CSM 2007.   Erau premise pentru un joc echilibrat, foarte disputat, în care bănățenii porneau favoriți, chiar dacă în precedentele lor patru meciuri cele două grupări își împărțiseră victoriile. De această dată, a fost echilibru doar până la 5-5. După, focșănenii s-au apărat impecabil și au înscris aproape la fiecare aruncare la poartă, de la 9 metri, prin Roman Makrishin, care începe să arate de ce a fost golgeterul primei Ligi de handbal a Rusiei, dar și prin extremele Filip Marjanovic și Mihăiță Miroiu sau pivotul Didi Hrimiuc. În pauză s-a intrat cu un greu de anticipat 19-12 pentru Focșani.

În partea a doua a meciului, timișorenii au încercat să reducă diferența, însă adversarii lor și-au continuat evoluția de excepție și au mărit plusul de goluri până la 9 în câteva rânduri. Finalul, cu deznodământ anunțat cu vreo 15 minute mai devreme, a adus un corect 32-24 pentru CSM 2007.

          Echipa Focșaniului va juca în runda următoare, ale cărei partide vor fi tot sub formă de turneu, la Sfântu Gheorghe, la 4 decembrie.  

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?