Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

Primarul Cristi Valentin Misăilă a donat astăzi sânge la Centrul Județean de Transfuzie Vrancea

Astăzi, la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Vrancea, primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a donat sânge în vederea prelucrării plasmei necesare pentru tratarea bolnavilor de COVID-19, internați la Spitalul Județean. Primarul Focșaniului face apel la toți cei care s-au vindecat de COVID-19 să devină donatori de plasmă, întrucât numărul donatorilor zilnici este mult mai scăzut, în raport cu persoanele internate în secțiile de Terapie Intensivă, iar beneficiul e clar: ajutorul pentru bolnavii COVID aflați în suferință.

„Sănătatea are prioritate!”, spune primarul Cristi Misăilă în mesajul postat pe facebook de Primăria Municipiului Focșani:

„Primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a donat astăzi sânge la Centrul Județean de Transfuzie Sanguină Vrancea.
Primarul speră ca plasma recoltată de către specialiști să ajungă la persoanele infectate cu COVID-19, internate la Spitalul Județean de Urgență “Sf. Pantelimon” Focșani.
 «Fiecare dintre noi poate dona, căci sănătatea are prioritate! Fie ca Bunul Dumnezeu să ne lumineze mintea, inima și gândurile noastre!» spune Primarul Cristi Valentin Misăilă.”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?