Avantajele de a avea o mașină de spălat rufe de mare capacitate, chiar dacă nu avem o familie numeroasă

0
300

Vrem ca mașina de spălat să dureze mulți ani, așa că este indicat să o găsim pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor noastre. Datorită inovației marilor mărci, astăzi găsim un catalog variat de modele din care să alegem, dar primul punct cheie este capacitatea lor. Nu aveți nevoie de una foarte scumpă? Acum este momentul să luați în considerare beneficiile unei mașini de spălat cu capacitate mare.

În mod tradițional, s-a spus întotdeauna că familiile mici nu au nevoie de mașini de spălat cu tambur foarte mare, dar asta se schimbă. Progresele tehnologice, cu designuri și funcționalități noi, fac din mașinile de spălat de mare capacitate un aparat foarte util în orice casă, chiar dacă suntem puțini acasă.

1. Nu trebuie să aștepți să ai multe haine murdare

Ideea că doar familiile mari au nevoie de o mașină de spălat de mare capacitate devine învechită. Noile modele cu tambur mare, începând de la 10 kg, oferă și cele mai noi inovații în tehnologie care înmulțesc opțiunile de utilizare, personalizând spălarea în funcție de fiecare nevoie.

Sunt mașini capabile să cântărească volumul sarcinii și să determine nivelul de murdărie, cum ar fi tehnologia Whirlpool 6th Sense. În acest fel, dacă nu am umplut-o, mașina de spălat va ști să regleze puterea, apa și energia pentru a nu risipi resursele.

2. Utilizare mult mai confortabilă

Mașinile de spălat tradiționale cu deschidere frontală au aproape toate aceleași dimensiuni, indiferent dacă sunt de 7 sau 10 kg, cu aproximativ 60 cm lățime și maxim 85 cm înălțime. În scopuri practice, în această privință, este totuna dacă alegeți un model cu mai mare capacitate, deoarece diferențele sunt aproape imperceptibile.

Dar când vine timpul să le folosiți, mașinile de spălat rufe cu tambur de mare capacitate oferă mai multă comoditate, cu mult mai mult spațiu interior pentru a distribui rufele și a le manipula fără probleme, plus o ușă mai accesibilă.

3. Capacitatea de a spăla plăpumi mari și alte textile de mari dimensiuni

Toată lumea are cel puțin un pat acasă. Acest lucru implică faptul că toți trebuie să spălăm cearșafuri, huse, cuverturi de pat, pături și plăpumi cu o anumită frecvență. Pilotele și alte plapumi ocupă mult volum, în special cele mai groase, de iană, iar cele cu pat dublu au nevoie de mult spațiu în tamburul mașinii de spălat.

Dacă locuiți în zone mai calde, aveți o altă problemă: așternutul se murdărește mult mai repede și trebuie să-l spălați mai frecvent. În cele din urmă, rezultatul este același. O mașină de spălat rufe de mare capacitate este cel mai bun instrument pentru a vă menține lenjeriile de pat mereu curate fără probleme. De asemenea, este util sa detii atat un uscator de rufe cat si o masina de spalat!

4. Speli mai mult, mai repede

Cu ritmul de viață de astăzi, este ceva normal să ne dedicăm o zi pe săptămână spălării, obligându-ne să punem mai multe mașini de spălat pe „categorii”, pentru a goli coșul de rufe. Veți economisi timp repetând sarcina de mai multe ori dacă aveți o mașină de spălat de mare capacitate, de la 10 kg în sus; astfel veți scăpa de un volum considerabil de îmbrăcăminte.

Gândiți-vă că, cu trei sau patru pantaloni și patru sau cinci cămăși, veți fi acoperit deja limita unui tambur de 6 kg și asta presupunând că toate articolele de îmbrăcăminte sunt din bumbac. Alte țesături sintetice sau naturale, cum ar fi lâna, au nevoie de mai mult spațiu liber și, dacă puneți o plasă cu lenjeria intimă, ocupați și mai mult spațiu.

5. Economie de energie, apă și detergent

O mașină de spălat rufe de mare capacitate care poartă și eticheta de eficiență energetică ridicată ne garantează o utilizare mult mai rațională și mai durabilă a tuturor resurselor. Cu volumul mai mare de rufe din tambur, veți reduce frecvența spălării, valorificând energia unei rufe pentru mai multe haine.

Acest lucru se traduce prin costuri mai mici de energie, cu care veți economisi și apă, cu economiile consecvente la facturi la sfârșitul lunii. Și veți cheltui, de asemenea, mai puțin detergent și balsam, deoarece mașina dvs. de spălat profită la maximum de produsele de curățare într-un singur program de spălare.

6. O investiție pe termen lung în vederea viitorului

S-ar putea să vă gândiți acum că vă veți descurca cu o mașină de spălat rufe cu tambur mic, dar nimeni nu știe ce va avea cel mai apropiat viitor. Dacă un model redus este rar în câțiva ani, nu veți avea de ales decât să schimbați din nou mașinile. Investirea într-un model de capacitate mare este un pariu pe termen lung.

Familia dvs. poate crește sau vă puteți schimba rutina prin creșterea numărului de spălări pe săptămână. Sunt aparate concepute pentru a fi alături de noi mulți ani, așa că merită să alegeți un model care să ne ofere versatilitate maximă, astăzi și mâine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here