Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO! Șoferiță accidentată MORTAL, după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod, între Focșani și Garoafa

Un accident rutier grav a avut loc astăzi, în jurul orei 14:45, pe drumul european E 85, între Focșani și Garoafa. Din primele informații, o femeie care se afla la volan a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat cu mașina într-un cap de pod. Șoferița este rănită grav, fără puls, după cum a informat Centrul Infotrafic al Poliției Române:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2, la kilometrul 188+150 de metri, între localitățile Focșani și Garoafa, județul Vrancea, conducătorul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a impactat un cap de pod. Din primele informații, șoferul este rănit grav, fără puls. Traficul este blocat pe sensul către Adjud, circulându-se alternativ pe celălalt fir. Se estimează reluarea circulației, în condiții normale, în 45 de minute. –  Centrul INFOTRAFIC al IGPR15 Noiembrie 2020, Ora: 14:50

UPDATE! „La ora 14.45 am fost anunțați despre producerea unui accident rutier pe DN2 E85 la Km 188 – în afara municipiului Focșani.
Polițiștii sosiți la fața locului au stabilit faptul că un autoturism a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod.

Din nefericire, femeia care conducea autoturismul a decedat.

Traficul se desfășoară normal.” – Comunicat IPJ Vrancea

UPDATE2! Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit astăzi, 15 noiembrie, în jurul orei 14:40, la un accident rutier produs pe DN 2 E 85, pe raza localității Garoafa. În accident a fost implicat un autoturism care a ieșit în afara părții carosabile și s-a izbit de un cap de pod. În urma impactului o persoană a rămas încarcerată.
Pentru gestionarea situației de urgență, la locul evenimentului s-au deplasat 2 echipaje, cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei.
Victima, de sex feminin, în vârstă de 60 de ani, a fost predată în stare de inconștiență unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, care, ulterior, a constatat decesul.

Comunicat ISU Vrancea, 15 noiembrie 2020

foto: ISU Vrancea

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?