Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția: Vineri 14 iunie 2024. Nr. 6649

DOCUMENT! Noile modele de declarații pe propria răspundere și adeverinţe de la angajator. DESCARCĂ de aici ambele documente!

Autorităţile au publicat modelul declaraţiei pe proprie răspundere pentru deplasarea pe timpul nopţii şi al adeverinţei de la angajator.

„Declaraţia pe propria răspundere poate fi stocată şi prezentată pentru control pe dispozitive electronice mobile, cu condiţia ca pe documentul prezentat să existe semnătura olografă a persoanei care foloseşte Declaraţia şi data pentru care este valabilă declaraţia”, se arată în modelul publicat.
Declaraţia conţine rubrici în care trebuie completate numele, adresa, data şi locul naşterii, precum şi scopul pentru care se face deplasarea.

Potrivit Mediafax, declaraţia pe propria răspundere poate fi scrisă de mână, cu condiţia preluării tuturor elementelor prezentate mai sus.
Şi adeverinţa de la angajator poate fi prezentată pentru control pe dispozitive electronice mobile, cu condiţia ca pe documentul prezentat să existe semnătura olografă a reprezentantului legal al angajatorului şi data la care a fost redactată adeverinţa.

Modelul declaraţiei pe propria răspundere pentru deplasarea în afara locuinţei în intervalul orar 23.00-05.00 şi modelul adeverinţei de la angajator sunt disponibile pe site-ul stirioficiale.ro, accesând link-urile de mai jos:

MODEL. Declaraţia pe proprie răspundere

MODEL. Adeverință de la angajator

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?