Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

FOTO: Dezinfecție totală la Colegiul Național “Alexandru Ioan Cuza” realizată de Primăria Municipiului Focșani

➡️ Primăria Municipiului Focșani, prin Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani, a efectuat, în zilele de 3 și 4 noiembrie 2020, dezinfecția TUTUROR sălilor de clasă din cadrul Colegiului Național “Alexandru Ioan Cuza”, după ce cursurile acestei unități de învățământ au fost suspendate ca urmare a hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.
➡️ Acțiunea municipalității vine în sprijinul cadrelor didactice și a elevilor, o igienizare completă a colegiului Cuza permițând reluarea activității în condiții de maximă siguranță.
Precizăm faptul că Primăria Municipiului Focșani va derula de fiecare dată când se impune astfel de acțiuni, în vederea limitării răspândirii pandemiei de SARS-COV2.
➡️ De asemenea, Primarul Municipiului Focșani, domnul Cristi-Valentin Misăilă transmite în mod public părinților și profesorilor faptul că va face tot ce va ține de instituția pe care o conduce pentru a-i sprijini, prin orice mijloace, pe elevi și dascălii lor în vederea întoarcerii la cursuri‼️

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?