ULTIMA ORĂ! Punctul de Lucru Năruja a împlinit 3 ani de activitate în slujba cetățenilor

0
515

Cu trei ani în urmă, pe 27 octombrie 2017, în prezența și cu sprijinul oficialităților centrale, județene și locale, a fost operaționalizat Punctul de Lucru Năruja.
De la înființare și până în prezent, acesta și-a dovedit eficiența în gestionarea a peste 120 situații de urgență, oferind astfel, cetățenilor din zonă, certitudinea că, viața și bunurile lor sunt apărate.
Punctul de Lucru Năruja funcționează în subordinea Stației de Pompieri Vidra. Imobilul, în care își desfășoară activitatea 15 subofițeri, a fost pus la dispoziție, cu titlu gratuit, de Primăria Comunei Năruja. Subunitatea are în dotare 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 motopompă.
Raionul de intervenţie atribuit are o suprafaţă de aproximativ 711,11 km2 , fiind dispus în extremitatea de vest a judeţului. Acesta cuprinde 36 de sate din compunerea comunelor Năruja, Nistorești, Vrîncioaia, Paltin, Spulber și Nereju, deservind o populație de circa 20.000 de locuitori.
Prin înființarea Punctului de Lucru Năruja s-a reușit micșorarea timpului de răspuns în localitățile amintite, asigurarea unor intervenţii prompte și creșterea gradului de protecţie a cetăţenilor din zonă.
Pe parcursul celor 3 ani de existență, pompierii Punctului de Lucru Năruja și-au îndeplinit, în mod profesionist misiunile încredințate, făcând dovada curajului și devotamentului.
La ceas aniversar, transmitem colegilor care încadrează această subunitate, mult succes în activitate și tradiționalul: ”La mulți ani!”

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice al ISU Vrancea, 27 octombrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here