Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

FOTO! Bărbat rănit după ce a fost ARUNCAT dintr-un tractor care s-a răsturnat, tot la Viișoara. Un alt accident de tractor a avut loc ieri, în localitate

Un accident de tractor a avut loc în această dimineață la Viișoara, după ce ieri, o altă persoană fusese rănită, prinsă sub tractor tot în Viișoara.

Purtatorul de cuvânt al ISU Vrancea a trimis astăzi următorul comunicat:

„Încă o persoană rănită după ce s-a răsturnat cu tractorul. Pompierii au intervenit prompt. Apelul telefonic, care anunța că, în localitatea Viișoara, un bărbat s-a răturnat cu tractorul, a fost primit la numărul de urgență 112, în această dimineață, în jurul orei 08:30.
În cel mai scurt timp, spre locul indicat s-au deplasat 3 echipaje de la Stația de Pompieri Vidra, cu 2 autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD.
Pentru a putea ajunge la victimă, pompierii au mers pe jos circa 2 km pe teren accidentat. La fața locului, a fost găsită o persoană, de sex masculin în vârstă de 68 de ani, cu politraumatisme la cap și la membrul superior drept.

Persoana a fost aruncată din tractor la momentul în care acesta s-a răsturnat.
Pompierii au stabilizat victima și au predat-o echipajului SMURD, care, ulterior a transportat-o la U.P.U. Focșani.” – Comunicat ISU Vrancea, 24 octombrie 2020

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?