Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

FOTO: Atletism – Claudia Prisecaru a revenit cu medalie în concursuri!

  • Multipla campioană de la CSM Focșani 2007 a obținut bronzul la Campionatul Național de cros senioare la Giroc, sâmbătă, 17 octombrie  

          Claudia Prisecaru, de la CSM Focșani 2007, antrenată de profesorul Cristian Orza, multipla campioană a României în probede fond și 3000 metri obstacole, a revenit în concursuri după o lungă perioadă de refacere în urma unor accidentări mai vechi. Foarte valoroasa atletă, componentă a Lotului Olimpic de senioare, în proba ei favorită, 3000 metri obstacole, a alergat, sâmbătă, 17 octombrie, la Giroc, județul Timiș, la Campionatul Național de cros senioare. Într-o companie puternică, Claudia a încheiat cursa de 8000 metri pe locul al treilea, după Ancuța Bobocel, de la CSM Craiova, Dinamo București și Monica Mădălina Florea, de la CSM Sighișoara. Pentru Claudia Prisecaru a fost ultima competiție dintr-un an început cu medalii de argint la 3000 metri și bronz la 1500 metri la Campionatul Național de senioare și bronz la 3000 metri la Campionatul Balcanic și interupt, din perspectivă competițională, brusc, de pandemia de Covid 19.Claudia a mai avut, în prima parte a anului, cu foarte bune rezultate, participări la competiții internaționale în Ungaria, pe distanțe de 1000 metri și 5000 metri.

A urmat și un program de refacere după o mai veche accidentare, ceea ce a împiedicat-o să concureze la câteva competiții de după reluarea concursurilor. S-a antrenat în perioada pandemiei, respectând protocoalele medicale, la Focșani, la București și, mai recent la tradiționalul loc de cantonament, la Băile Felix. Claudia Prisecaru este medaliată cu bronz a Campionatului European de Tineret, la 3000 metri obstacole, la Gavle, în Suedia, în 2019.     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?