Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

„Bătrânii“ vor juca minifotbal


   Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vrancea și Jani Oltianu organizează ediția a XI-a a Cupei Fair-play la minifotbal old-boys, întrecere la care pot participa jucători trecuți de vârsta de 35 de ani. Până în acest moment s-au înscris nouă echipe: Soveja (campioana en-titre), Hunters, Pinola, Poliția, Finanțe, GSMobile, Contliv, Teomax și 22 Grade. Tragerea la sorți va avea loc săptămâna viitoare, la Sala Polivalentă din Focșani, iar în cadrul ședinței vor fi stabilite regulamentul competiției, sistemul de desfășurare, dar și taxa pe care fiecare echipă trebuie să o achite pentru a evolua pe parchetul sălii. 
   Nu au drept de participare jucătorii legitimați la cluburile din ligile I, a II-a, III-a și cea de futsal. Partidele vor avea loc în Sala Sporturilor din Focșani doar duminica, iar la finalul competiției, primele trei echipe vor fi răsplătite cu diplome și cupe. Competiția va debuta cel mai probabil sâmbătă, 7 decembrie.
Soveja este campioana din 2012
   Echipa de old-boys a Sovejei a câștigat ediția din 2012 a Cupei Fair-play la minifotbal, după ce s-a impus în finală, 4-2 (1-1) în fața Poliției. Golurile învingătorilor au fost marcate de Ionică Serea -2, Marius Dudu și Adrian Toma respectiv Tudorel Ivan și Silviu Tudorache. Locul trei a revenit echipei Hunters, care a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de echipa GSMobile, 9-8, după ce la finalul timpului regulamentar, scorul a fost egal, 5-5. 
   Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Åžtefan Ciolpan (Hunters), iar cel mai bun portar al turneului a fost declarat George Sîrbu (Soveja).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?