Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

UPDATE! FOTO! O femeie din Tulnici este căutată prin pădure de polițiști, pompieri, jandarmi și salvamontiști. Femeia s-a rătăcit, aflându-se la cules de ciuperci

O femeie din Tulnici, plecată astăzi la pădure, după ciuperci, s-a rătăcit în zona Taberei Gălăciuc. Lipsa femeii a fost anunțată la 112, în jurul orei 14.30. Femeia dispăruse de aproape trei ore.

„Acțiune în derulare de căutare a unei persoane de sex feminin, plecate să culeagă ciuperci în zona Taberei Gălăciuc, alarmarea a fost făcută de familie la ora 14:30 și semnala lipsa persoanei de aproximativ trei ore”, au anunțat salvamontiștii vrânceni, pe pagina oficială de facebook.

În căutarea femeii intervin la această oră echipaje ale Salvamont Vrancea, IPJ Vrancea, SVSU Tulnici cu trei voluntari și trei subofițeri ai IJJ Vrancea.

„Astăzi, 18.10.2020, începând cu ora 14.30, în urma unui apel unic 112, jandarmii montani din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea acționează împreună cu polițiști, lucrători din cadrul Salvamont Vrancea şi S.V.S.U. Tulnici, la o acțiune de căutare a unei femei, rătăcită în pădurea din zona Taberei Gălăciuc, com. Tulnici, care a plecat la cules de ciuperci şi nu a mai revenit”, a informat, printr-un comunicat, Biroul de Presă al IJJ Vrancea.

Vom reveni cu informații.

UPDATE! Astăzi, ora 15.40, femeia a fost găsită pe raza satului Coza, în punctul Lunca Străjii, de către echipele de căutare. Persoana nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. (IJJ Vrancea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?