Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Un copil de 14 ani a furat mașina tatălui și a plecat la plimbare; un tânăr de 19 ani, fără permis, a fost prins la volan

Dosare penale la regimul rutier întocmite de polițiști

La data de 09 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Slobozia Bradului au depistat un minor de 14 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe care îl sustrăsese de la locuința tatălui său. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

La data de 10 octombrie a.c., ora 20.10, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cotești au depistat un bărbat de 41 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 11 octombrie a.c., ora 14.20, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat de 49 de ani, din comuna Tâmboiești, în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal din localitatea Trestieni, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, rezultat 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 23 – Vulturu, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie auto. În cauză a fost întocmit dosar penal.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea 12 octombrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?