Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Stare de alertă la Bolotești după ce un sătean a scos din funcțiune sistemul de alimentare cu apă

 

Anunț important!

Astăzi 10 octombrie 2020 a avut loc Ședința extraordinară a Comitetului local pentru Situaţii de Urgenţă Bolotești prin care s-a constat Situația de urgență și în consecință a fost declarată Starea de alertă la nivelul satelor Putna și Ivăncești, Comuna Bolotești, județul Vrancea.

Cauza acestei situații o reprezintă scoaterea din funcțiune a sistemului de alimentare cu apă de către Tutoveanu Mitică, administrator al SC Autoprim Service Srl, proprietar al terenului aferent sistemului de alimentare cu apă.

Au fost înștiințate toate instituțiile direct interesate de situație, inclusiv Prefectura Vrancea, ISU Vrancea, Inspectoratul de Poliție Vrancea, Inspectoratul de Jandarmi al județului Vrancea, Electrica Muntenia Nord.
Până la remedierea situației Primăria Bolotești vă încerca să furnizeze populației apă în cantități limitate cu mașina de pompieri din dotare.

Anexăm hotărârea CLSU al comunei Bolotești:

Ne cerem scuze pe această cale cetățenilor, însă aceste abuzuri trebuie să înceteze, până când justiția își va spune cuvântul. Vă reamintim că există o hotărâre judecătorească ce dă dreptul CUP S.A. să aibă acces nelimitat, la această instalație de furnizare a apei, până la finalizarea procesului pe fond.

sursă foto și text: Primăria Bolotești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?