Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

„Voi fi primarul tuturor”! Ce mai transmit alegătorilor câștigătorii PSD și PNL de la primăriile vrâncene

ANDREIAȘU DE JOS

„NIMIC FĂRĂ DUMNEZEU! CONTINUĂM ÎMPREUNĂ !

Dragi cetățeni ai comunei Andreiașu de Jos, am învins detașat! Vă mulțumesc atât celor care ați votat în favoarea mea, a echipei de consilieri locali, dar și celor care nu ați avut aceeași opțiune.

Împreună cu echipa de consilieri locali și județeni PSD pornesc din nou la drum, conștient de faptul că ne așteaptă 4 ani de muncă grea, în care va trebui să dovedim că am meritat din plin sprijinul pe care ni-l oferiți. În următorii 4 ani vom pune mai presus de toate dezvoltarea și liniștea comunității, pentru ca generațiile viitoare să fie mândre de moștenirea pe care o vor primi. Avem multe de făcut, dar contez în continuare pe sprijinul dumneavoastră.

Vă asigur că, alături de echipa de consilieri vom duce la bun sfârșit toate proiectele care vor transforma comuna Andreiașu într-o comuna pentru generațiile viitoare.

Cu stimă și recunoștință, Cristian Vasilică

BILIEȘTI

„Dragi cetățeni,

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată prin votul dumneavoastră !

Împreună vom reuși sa finalizăm proiectele începute și să realizăm altele noi benefice comunității noastre”.

Cu respect,

Chirilă Vasile, primarul comunei Biliești

BOLOTEȘTI

„Dragi prieteni, se pare că munca depusă de mine și echipa mea în ultimii 4 ani, a fost remarcată și apreciată! Am reușit să câștigăm cu ajutorul dumneavoastră un nou mandat. Momentul euforic va trece repede și vom reveni la activitățile noastre, la urmărirea implementării tuturor proiectelor propuse și la dezvoltarea calității vieții în Comuna Bolotești. Vreau să mulțumesc tuturor celor care au venit la vot, dar și celor care din diferite motive nu au putut să o facă, echipei din primărie care a încercat să organizeze acest tur de scrutin cât mai bine în aceste condiții dificile și nu în ultimul rând, echipei PNL Bolotești! Drumul nostru împreună, continuă!

Al dumneavoastră primar, Fănică Popa

CÂRLIGELE

Mulțumesc tuturor celor care au ieșit la vot și mi-ați fost alături, oferindu-mi iarăși votul de încredere pentru un nou mandat cu o majoritate covârșitoare de 92% !!!!!”

Ștefan Moscu

DUMBRĂVENI

„Dragii mei,

Sunt bucuros și emoționat de votul pe care mi l-ați acordat mie și echipei mele, o susținere care a arătat că se dorește continuitate. Această încredere mă obligă să îndeplinesc, alături de echipă, atât proiectele începute, cât și proiecte noi. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată și fac promisiunea că voi face tot ce-mi stă putință să dezvolt această comună!

Cu respect,Valentin Tîlvăr

FITIONEȘTI

„IUBIȚI FITIONEȘTENI! VĂ MULȚUMESC TUTUROR PENTRU ÎNCREDEREA ACORDATĂ PENTRU ÎNCĂ UN MANDAT DE PRIMAR ! MANDATUL CU NUMĂRUL 4 ! DE UN SINGUR LUCRU VĂ ASIGUR: VOI FI PRIMARUL TUTUROR! VOI FI PRIMARUL CELOR CE M-AU VOTAT ȘI DEOPOTRIVĂ AL CELOR CE NU M-AU VOTAT !”

Iordache Cazacu

GAROAFA

„Dragii mei,

Împreună am reușit această victorie! Vă mulțumesc pentru votul acordat mie și echipei de consilieri pentru următorii 4 ani. Victoria ca după 30 de ani, Garoafa să fie Galbenă, e a noastră, a tuturor! Vă mulțumesc și promit să nu vă dezamăgesc!”

Laurențiu Diaconu

GOLEȘTI

Dragii mei goleșteni,

VICTORIE!!!!!

Alegerea dumneavoastră mă onorează! Vă mulțumesc încă o dată pentru susținerea și încrederea acordată! Sunt omul care va fi Primarul tuturor goleștenilor și veți avea în mine garantul tuturor proiectelor pe care vi le-am anunțat. Sunt mândru de voi toți, dragii mei! Mulțumesc tuturor apropiaților care au făcut posibilă această victorie.

Dumnezeu să binecuvânteze Goleștiul și pe cetățenii săi! Așa să-mi ajute Dumnezeu! Mă înclin cu respect în fața tuturor!

Alexandru Zar, primar Golești

GOLOGANU

„Stimați cetățeni ai comunei GOLOGANU, vă mulțumesc din suflet pentru că v-ați prezentat la vot și mi-ați dat votul de încredere pentru încă un mandat. Vă promit că voi fi primarul tuturor cetățenilor și că vă voi reprezenta cu cinste și responsabilitate”.

Neculai Riciu

 

GUGEȘTI

„Dragi gugeşteni,

Ziua de 27.09.2020 a fost un nou examen pentru mine. În primul rând vă mulţumesc pentru susținerea voastră în număr atât de mare. Prin votul dumneavoastră mi-aţi înmânat cel de-al optulea mandat ceea ce reprezintă pentru mine o deosebită onoare.

În egală măsură, sunt conştient că votul dumneavoastră reprezintă încrederea care îmi este acordată pentru a finaliza proiectele pe care le-am început. Iubesc această comună așa cum simt că și voi o iubiţi și vreau să pun în continuare accent pe dezvoltare.

Îmi doresc ca toţi cetățenii comunei Gugeşti să se bucure de oportunităţi, confort și siguranţă!”

Cu mulţumiri, Primar, Vasile Vatră

 

JITIA

„Mulțumesc tuturor celor care m-au votat! Mulțumesc consilierilor locali pentru implicare! Celor care nu m-au votat o să le demonstrez că voi fi primarul tuturor ! Mulțumesc de asemenea angajaților primăriei pentru buna organizare a acestor alegeri. Împreună vom fi o echipă care va lucra în slujba cetățenilor. Drumul nostru împreună, continuă! Dumnezeu să ne ajute!”

Al dumneavoastră primar, Ion Păun.

 

MĂRĂȘEȘTI

„Mulțumesc tuturor celor care au ieșit la vot și și-au îndeplinit datoria de cetățeni corecți și responsabili ai orașului Mărășești!”

– PRIMAR, Chitic Valerică-Dorel

 

MERA

Dragi mereni,

Sincere mulțumiri pentru încrederea acordată încă o dată! Împreună vom reuși să ducem la bun sfârșit proiectele ce le avem în plină desfășurare, dar și noile proiecte propuse. De asemenea, vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele încurajatoare sau mai puțin încurajatoare pe care le-am primit în toată această perioadă!”

Cu respect, Primar Ion Ticu Sticlaru

 

MILCOVUL

„Dragi milcoveni,

Vă mulțumesc din suflet pentru încrederea acordată! Mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost alături!”

Mihai Neață

NĂNEȘTI

„MULȚUMESC NĂNEȘTI !

Sunt emoționată si extrem de bucuroasă pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o de a vă reprezenta într-o nouă misiune, aceea de primar!”

Cu stimă, Nuți Balinca

NĂRUJA

RESPECT NĂRUJENILOR, RESPECT PENTRU PRINCIPIILE DUMNEAVOASTRĂ!

Mulțumim tuturor nărujenilor pentru încrederea acordată!

Ne bucurăm să vedem că munca echipei noastre a fost evaluată corect!

NĂRUJENII VOR FAPTE!

Mulțumim și celor ce nu au avut încredere în noi, sperăm ca pe parcurs să ne fie apreciate faptele și din partea dumneavoastră! 2020 înseamna continuitate!

Vă dorim tuturor locuitorilor din această comună succes în ceea ce faceți și sanătate!” – Grigore Mihăeș, primar Năruja

NEREJU

Dragii mei Nerejeni,

Vă mulțumesc pentru susținere și pentru încrederea pe care ați avut-o și o aveți în mine și în echipa PNL. Vă felicit pentru curajul de care ați dat dovadă!

Le mulțumesc celor din echipa mea de campanie, pentru eforturile depuse. Deasemenea, îi mulțumesc familiei mele, care a fost mereu alături de mine.

Vă asigur că voi fi același om implicat trup și suflet în dezvoltarea localității noastre și în rezolvarea problemelor comunității. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”

Toader Gemănaș

RĂCOASA

„Mulțumesc tuturor pentru încrederea acordată! Voi face tot ce-mi stă în putință să nu dezamăgesc. Gânduri bune!”

Vladimir Păun

SLOBOZIA CIORĂȘTI

„Dragii mei, ciorășteni, jilișteni, armeneni m-ați copleșit cu dragostea dumneavoastră, care se reflectă în procentul pe care l-am realizat, 90% !

Este o vorbă, ce oferi, aia primești!

Vă mulțumesc din suflet, vă iubesc și mergem în continuare cu proiectele propuse!

Dumnezeu să ne binecuvânteze!”

Elena Gîrneață

STRĂOANE

„Vă mulțumesc tuturor pentru susținerea de care ați dat dovadă in această campanie! Vă mulțumesc că m-ați votat și că apreciați munca pe care eu, impreună cu echipa mea de consilieri și echipa de funcționari primăriei, o depunem pentru dezvoltarea și modernizarea comunei! Încă o dată, înțelepciunea oamenilor a învins în pofida urii!”

Vasile Zbîrciog

TĂTĂRANU

„Mulțumesc cetatenilor pentru încrederea acordată ! Acest scor de 60% mă ambiționează să continui proiectele începute și să inițiez altele pentru modernizarea comunei!”

Bănel Bărbieru

TÂMBOEȘTI

Dragi tâmboeșteni,

Astăzi prin votul exprimat ați demonstrat că merit încrederea dumneavoastră pentru următorii patru ani. Vă mulțumesc și promit să nu vă dezamăgesc ! Așa să ne ajute Dumnezeu!”

Mariean Pleșea

ȚIFEȘTI

„Dragi țifeșteni,

Dumnezeu împreună cu dumneavoastră ați dorit ca eu, Gabriel Postolache, să vă mai conduc destinele încă 4 ani.Vreau să vă asigur că toate promisiunile mele vor fi îndeplinite, că voi rămâne același om dedicat proiectelor de dezvoltare a comunității noastre și că voi empatiza cu problemele dumneavoastră așa cum am făcut-o și până acum.Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea și încrederea acordată!”

Cu aleasă considerație, același Gabriel Postolache

TULNICI

„Mulțumesc, Tulnici

Mulțumesc, Coza

Mulțumesc, Lepsa

Mulțumesc, Greșu

Vă IUBESC ȘI NU O SĂ VA DEZAMĂGESC!”

Aurel Boțu

VÂRTEȘCOIU

Dragi cetățeni,

Sunt copleșit de emoții și bucurie de votul masiv pe care mi l-ați acordat mie și echipei mele, la fel ca și în anul 2016 votul este de peste 90%. Vă asigur că împreună cu dumneavoastră vom face una dintre cele mai frumoase comune” –

Viorel Mîrza, primar Vârteșcoiu

VIDRA

„Bună ziua! Fără a mai comenta rezultatul…,țin să mulțumesc tuturor alegătorilor implicați în procesul electoral de duminică 27.09.2020 ! Îmi permit să vă spun că dumneavostră sunteți cei mai importanți, cunoașteți forța votului și că suntem binecuvântați să fim locuitorii Comunei Vidra iar printr-un efort comun, să contribuim la creșterea nivelului educațional și material al fiecăruia dintre noi!”

Cu bucurie și recunoștință, Primar Silviu Pintilie!

VIZANTEA LIVEZI

93%

Vă mulțumesc!”

Dragoș Ciobotaru

VRÂNCIOAIA

Stimați cetățeni,
Organizația P.S.D. Vrâncioaia, condusă de Ionică Danțiș-primar și Vasilică Roșca-viceprimar, dorește să mulțumească tuturor cetățenilor, care în data de 27 septembrie 2020, ne-au acordat un vot de încredere pentru încă patru ani plini de realizări.
De asemenea, vă mulțumim și pentru voturile oferite consilierilor noștri locali, am reușit cu ajutorul dumneavoastră să obținem o majoritate în Consiliul Local și să alcătuim astfel o echipă plină de oameni competenți și entuziaști, cu experiență în domeniul administrației publice, care să ne reprezinte cu demnitate, alături de Ionică Danțiș la conducerea Primăriei Vrâncioaia.
Dorim să le mulțumim și celor care au avut alte opțiuni politice și să îi asigurăm de toate disponibilitatea noastră de a coopera și comunica pentru a dezvolta proiecte sustenabile pentru comună și pentru a remedia orice eventuale probleme.
Vă asigurăm că vom continua toate proiectele pe care le-am început și vom dezvolta altele noi, în beneficiul cetățenilor, pentru a crește calitatea vieții și nivelul de trai în comuna noastră. Ca și până acum, vă suntem alături, vă garantăm sprijinul nostru și vă invităm să ne fiți alături și să vă implicați în viața politică a comunității noastre, pentru a realiza lucruri frumoase și demne de cetățenii comunei Vrâncioaia.
Votul dumneavoastră ne dă curaj pentru a lupta în continuare, ca și până acum, pentru Vrâncioaia!
Vă mulțumim!”

Nicuşor Păcuraru

VULTURU

Dragi cetăţeni ai comunei Vulturu,
În primul rând, ţin să vă mulţumesc dumneavoastră, pentru votul şi încrederea pe care mi-aţi acordat-o pentru un nou mandat de primar. Încrederea acordată de dumneavoastră, mie şi echipei mele de consilieri, mă determină să vă promit că voi lupta pentru a duce la îndeplinire toate proiectele care sunt în curs de desfăşurare, dar şi pentru implementarea altor proiecte prin care vom reuşi, împreună, să modernizăm comuna, cu toate satele componente.
Vă asigur că imi voi asuma întreaga responsabilitate pentru dezvoltarea şi modernizarea întregii comune, în care să ne întoarcem cu drag, de fiecare dată, acasă.
Rămân în continuare, primar pentru toţi locuitorii comunei Vulturu, fără nicio deosebire, pe care îmi doresc să-i fac să fie mândri de comuna în care trăim.

Cu prietenie şi respect,
Primar, Nicuşor Păcuraru”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?