Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

FOTO! Un șofer cu ALCOOLEMIE 1,08 mg/l a intrat cu mașina într-un stâlp, pe Bulevardul Unirii din Focșani!

Un accident rutier a avut loc în această dimineață pe Bulevardul Unirii din Focșani. Din primele date, șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului și s-a izbit cu mașina puternic de un stâlp metalic ce susține rețeaua electrică. Din date comunicate de reprezentanți poliției, șoferul era sub influența alcoolului, era singur în mașină și nu ar fi suferit vătămări corporale.

„În această dimineață, polițiștii Biroului Rutier Focșani au fost anunțați cu privire la un producerea unui eveniment rutier pe raza municipiului.

În urma verificărilor efectuate, au identificat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Popești, care, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul Unirii, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un stâlp.
Acesta nu a suferit vătămări iar la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost 1,0 8 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

La acest moment, polițiștii îl conduc la o unitate medicală pentru recoltarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.  În cauză a fost întocmit dosar penal” a comunicat purtatorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

„Paramedicii din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au intervenit astăzi, 27 septembrie, în jurul orei 07:35, la un accident rutier produs pe B-dul Unirii din municipiul Focșani., după ce un autoturism a intrat într-un stâlp. În urma impactului o persoană de sex masculin, în vârstă de 42 ani, a suferit mai multe excoriații la nivelul feței și a membrelor inferioare. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor calificat la fața locului, dar cu toate că i-au fost explicate consecințele, persoana a refuzat transportul la spital.” Comunicat ISU Vrancea.

foto: IPJ Vrancea

foto: ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?