Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644
Ediția: Vineri 7 iunie 2024. Nr. 6644

Accident pe DN2 E85 (zona Urechești) – o femeie rănită, transportată la spital. Ciocnire între două mașini la Bordești

Două evenimente rutiere au avut loc în această după-amiază, în mai puțin de o oră, posibil și din cauza condițiilor de trafic, mai exact, a  carosabilului umed, în urma ploii torențiale de astăzi. În jurul orei 17.45, pe drumul european E 85, la ieșirea din localitatea Urechești spre Focșani (zona piață), două autoturisme au fost implicate într-un accident rutier. În urma evenimentui, două femei, pasagere în cele două mașini, au fost rănite ușor, dar și unul dintre conducătorii auto acuza dureri, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea. Au intervenit pompierii din Focșani cu o autospecială de intervenție și cu modulul de descarcerare. Una dintre femeile rănite a fost preluată și transportată la spital, ne-a informat ISU Vrancea.

Conform IPJ Vrancea, a fost vorba despre o coliziune față-spate, cauza accidentului fiind nepăstrarea distanței regulamentare dintre cele două autoturisme.

În jurul orei 18.30, pe DN 2N, în zona localității Bordești, a avut loc un alt eveniment rutier, în care au fost implicate două autoturisme. Conform unor surse, o persoană ar fi rănită ușor,  neîncarcerată. La fața locului a intervenit un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Vrancea.

foto cu rol de prezentare: ctnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?