Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Dictatura în România se va instaura după alegerile locale

Punct de vedere!

Până acum ne-am limitat a analiza mai de pe tușă, mai de pe teren, prestația partidelor politice de pe plaiurile mioritice. Toți am avut posibilitatea, după 1989, să ne spunem părerea despre politicieni, despre cum trebuie să meargă țara etc. Și totuși, la 30 de ani de la Revoluție, se preconizează intrarea României din nou în DICTATURĂ!
Și asta o spune unul din cei mai vocali lideri ai PNL, Rareș Bogdan, care a declarat în aceste zile că atunci: ”Când ai preşedinţi de consilii judeţene, când ai guvern, când ai delegaţie de europarlamentari extrem de puternică, când ai preşedinte de ţară din partidul tău – (…) – când ai premier liberal, automat se creează o axă a dezvoltării: primar, preşedinte de consiliu judeţean, ministru, prim-ministru, preşedinte, europarlamentari, comisar european pe Transporturi”, a spus Rareş Bogdan la DC News.
Români, ați vrut democrație? Gata, v-a ajuns! Ați vrut libertate de exprimare și ”o țară ca afară”? Gata, s-au dus! Ați vrut mai multe partide și șanse egale pentru toți? La revedere! Ne îndreptăm singuri spre jug! Ne îndreptăm fericiți spre dictatura unui singur partid, care nici măcar nu se sfiește să ascundă ținta pe care o are – să aibă toată puterea din România! Iar noi stăm impasibili! Ba chiar fericiți că ni se dă voie să ieșim din casă, dar cu măsură, să nu deranjăm vreun politician penelist.

Poate cei trecuți de 50 de ani își amintesc de drepturile nomenclaturiștilor de partid, drepturi pe care poporul nu le avea! Sună cunoscut? Poate își vor aminti că nu aveau curajul să spună ceva despre conducătorul iubit sau despre reprezentanții săi de frica repercusiunilor! Nici acum nu sună cunoscut? Dar sigur își amintesc de amenințări, de șantaj și frica pe care cei care au vrut TOTUL au băgat-o în oameni!

Ei bine, să votezi pe cineva doar pentru că este ”altceva” este o mare greșeală. Cred cu tărie că PNL va instaura dictatura în țara mea, iar asta nu o poate nimeni contesta! Priviți și judecați singuri! Succes la vot!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?