Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Accident între un tir și un microbuz cu marfă, între Tișița și Cosmești; persoană rămasă blocată în microbuz; UPDATE!

 

Un accident rutier s-a produs în această dimineață pe DN 24, la ieșirea din localitatea Tișița spre Cosmești, între un tir și un microbuz cu marfă. Conform reprezentanților ISU Vrancea, în urma impactului, o persoană a rămas încarcerată. „La fața locului acționează 3 echipaje cu 1 autospecială de intervenție, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD. Se lucrează pentru extragerea persoanei rămasă blocată în microbuz”, au precizat reprezentanții ISU.

Potrivit biroului de presă al IPJ Vrancea, în această dimineață, ora 8.10, polițiștii au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe DN 24 -Tișița, a avut loc un accident rutier cu 2 auto implicate, posibil o victimă. Polițiștii efectuează cercetări la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

UPDATE! Cauza producerii evenimentului este nepăstrarea distanței în mers față de auto care circula în fața sa. Ambii conducători auto au fost testați alcoolscop: conducătorul auto vinovat și rănit – rezultat negativ, conducătorul auto nevinovat, rezultat test 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. – Biroul de presă, IPJ Vrancea

UPDATE 2! Pompierii militari au fost alertați în această dimineață, în jurul orei 08:00, despre un accident rutier produs pe DN 24 la ieșirea din localitatea Tișița spre Cosmești. În urma impactului dintre un tir și o autoutilitară, o persoană a rămas încarcerată. Pentru gestionarea situației de urgență, la locul evenimentului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul I.S.U. Vrancea, cu 1 autospecială de intervenție, 1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD. Echipajul de pe descarcerare a acționat pentru extragerea unei victime de sex masculin, în vârstă de 35 de ani, rămasă blocată în autoutilitară. După ce victima a fost scoasă din autovehicul, aceasta a fost preluată în stare conștientă, cu multiple traumatisme la nivelul membrelor inferioare, de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea aflat la fața locului. Pacientul a fost transportat la U.P.U. Focșani.

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice, ISU Vrancea

 

foto cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?