Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Fotbal – Juniorii CSM Focșani 2007, alături de cei ai LPS Focșani pregătesc viitorul campionat!

  • CSM 2007 va avea trei echipe iar LPS două în competițiile republicane
  • Biroul Executiv al FRF a stabilit, ieri, că Liga a III-a va începe la 12 septembrie și va avea 10 serii a câte zece echipe 

          CSM Focșani 2007, care și-a organizat activitatea juniorilor de la fotbal în grupe la nivelul tuturor categoriilor de vârstă, și-a înscris în competițiile republicane echipele U 19, U 17 și U 16 Elită. La U 19 și U 17 are înscrise echipele și Liceul cu Program Sportiv. Când vor începe competițiile este greu de apreciat, conducerea Federației Române de Fotbal fiind ocupată cu detaliile organizatorice pentru pentru primele trei ligi. În așteptarea unor date certe referitoare la momentul în care vor începe să joace meciuri oficiale, echipele de juniori ale CSM 2007 și LPS Focșani se pregătesc pe terenurile stadioanelor Milcovul – în principal, și Tineretului.

Imaginile ce însoțesc articolul au fost surprinse pe Milcovul, unde cei mai mulți dintre antrenorii juniorilor se aflau la lucru cu elevii lor, ceilalți urmând să intre în program conform unei planificări făcute cu mai  mult timp în urmă. Echipele U 19 ale celor două cluburi sunt pregătite de Adrian Toma și Alin Samoilă-Sava, formațiile U 17, de Elvis Ilaș și Daniel Bănică iar echipa U 16 Elită, de Adrian Toma și Octavian Bucătaru. Ceilalți antrenori care pregătesc grupele de copii și juniori ale CSM Focșani 2007 sunt Iulian Negoescu, Liviu Dumitriu, Mișa Alexandru, Octavian Brutaru, Bogdan Marian.

          Despre Liga a III-a!

          Biroul Executiv al FRF a stabilit, ieri, că Liga a III-a va începe la 12 septembrie și va avea 10 serii a câte zece echipe, dintre care, primele două, vor merge la baraj. Fiecare echipă va disputa câte 18 jocuri – tur și retur, după care va urma barajul în două trepte, cinci formații  urmând să promoveze.  În perioada următoare vore fi alcătuite seriile și va fi  stabilit programul campionatului – etape și meciuri.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?