Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

VIDEO! Un vrâncean s-a înecat într-un lac din Buzău. „Lucian a pierit sub ochii îngroziți ai iubitei”

ISU Buzău a declanșat, duminică după-amiază, o amplă operațiune de căutare și salvare a unui bărbat care a dispărut în apele Lacului Meledic, scrie stiridebuzau.ro

Conform sursei citate, un bărbat din localitatea Dumitrești, județul Vrancea, a dispărut în ochiul de apă căruia localnicii îi spun ”lacul fără fund”, de la Meledic. Acesta se plimba cu barca împreună cu un prieten din aceeași localitate. Chiar înainte să ajungă la mal, cei doi s-au dezechilibrat și au căzut în lac. Doar unul dintre bărbați, în vârstă de 50 de ani, a reușit să iasă la mal. ”Trei echipaje de cautare-salvare având în dotare două bărci, au intervenit ca urmare a apelului de urgență ce semnala, la ora 13:48, o persoană posibil înecată în lacul de pe platoul Meledic, pe raza comunei Mânzălești. Misiunea de căutare a fost desfășurată până la ora 21:00, fiind întreruptă pe parcursul nopții, aceasta fiind reluată în această dimineață la ora 05:00”, se arată într-un comunicat de luni al ISU Buzău.

Site-ul reporterbuzoian.ro scrie că Lucian Maftei s-a dus la fund, sub privirile îngrozite ale iubitei aflate pe malul lacului. Supraviețuitorul ar fi încercat să-l tragă la mal pe prietenul său însă nu a reușit. Potrivit sursei citate, în această dimineață, la misiunea de căutare s-a alăturat un echipaj de scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?