Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Fotbal – Victoria Gugești și-a definitivat lotul pentru baraj!

  • Ieri dimineață, jucătorii Gugeștiului au făcut testul Covid la DSP Vrancea

Victoria Gugești își pregătește cu grijă participarea la barajul pentru Liga a III-a, în care își va disputa locul promovabil cu reprezentantele județelor Brăila și Galați. Primul meci al gugeștenilor va fi la 1 august, cu Galațiul iar al doilea – și ultimul, cu Brăila, la 5 august. Mai este, practic, o săptămână până la debutul în turneu timp în care 21 de jucători, antrenorul Octavian Bucătaru și conducerea Clubului Sportiv Local au suficient de mult de lucru. Au început cu antrenamentele – puține în raport cu nevoia de intrare într-o bună formă de concurs, dar acestea sunt circumstanțele – pentru pregătirile de ordin administrativ. Ieri dimineață, la intrarea în DSP Vrancea, jucătorii gugeșteni așteptau să facă testul Covid fără de care nu pot participa la baraj. După amiază, au continuat antrenamentele fizice și tehnico-tactice.

Lotul pentru meciurile cu echipele din Galați și Brăila este alcătuit din portarii Gabriel Lazăr și Gabi Ciobotaru și jucătorii de câmp George Duca, Emilian Chivu, Viorel Mihăilă, Dorinel Popa, Florin Ciobotaru, Claudiu Mihai, Marian Milea, Cosmin Milea, Sergiu Sava, George Petculescu, Vasile Bălosu, Mihail Teodorescu, Cătălin Roșu, Cătălin Dediu, Marius Sandu, Dănuț Apenciucesei, Liviu Dumitriu, Gelu Petrescu, Paul Alexandrescu. Pentru jocurile din etapa națională a Cupei României, din lot fac parte și Cătălin Costin și Mădălin Predoiu, care nu au drept be joc pentru baraj.

Aproape toți fotbaliștii Victoriei au mare experiență competițională, inclusiv în primele trei ligi ale țării, au mai disputat meciuri de calificare, dar toți sunt jucători cu calități, talentați, care pot readuce Gugeștiul în al treilea eșalon al fotbalului din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?