Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637
Ediția: Joi 30 Mai 2024. Nr. 6637

Baschet – Focșăneanul David Antonescu, la pregătire și selecție la Lotul Național U 16!

 

  • Sportivul de la CSM 2007 – LPS participă la activitatea organizată de FR Baschet la Gheorgheni

Baschetul focșănean produce nu doar la nivel de echipe de juniori și seniori, ci și la cel al individualităților! Cu puțin timp în urmă am scris despre Radu Vîrnă, produs sută la sută al școlii de baschet de la Focșani, care este component al Lotului național de seniori al României.

Tot cu ceva timp în urmă, la începutul lui septembrie 2018, scriam despre despre foarte tânărul baschetbalist David Antonescu, alt jucător crescut sub îndrumarea profesorului Petruț Mihai, și care, ca urmare a prestațiilor sale pe terenul de joc, a fost convocat în toamna trecută la stagiile de pregătire „Summercamp PerformBaschet 2018”, de la Brasov. Ulterior, David Antonescu a participat cu Selecționata României la un turneu internațional la Sofia. În aceste zile, începând de duminică, după ce sâmbătă a evoluat excelent în meciul echipei sale cu CSO Voluntari, David a intrat într-un stagiu de pregătire și selecție, până la 9 februarie, la Gheorgheni, cu Lotul U 16 al României, în vedera participării la Campionatul European de la Podgorica, în Muntenegru, în vara acestui an.

Succesul lui David Antonescu va fi nu doar al său, ci al baschetului focșănean, ca și al celor care îl înconjoară cu grija și dragostea lor părintească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?