Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

UPDATE! Persoană rănită GRAV în accident pe E 85, la Călimănești; alte trei persoane rănite!

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe E 85, în zona localității Călimănești. Din primele date, în accident a fost implicat un autovehicul și sunt trei victime, dintre care o persoană este încarcerată. Conform unor surse, la fața locului intervine un echipaj al pompierilor din Adjud cu o autopecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj de descarcerare, dar și un echipaj SMURD al pompierilor din Focșani.

Vom reveni cu informații.

UPDATE! „Conform unui apel 112, un accident s-a produs la ieșire din Călimănești spre Haret. Din primele date, o autoutiliatară a intrat în coliziune cu o autospecială care efectua lucrări pe marginea părții carosabile. Din accident a rezultat rănirea a 3 persoane.” a informat reprezentantul Biroului de Presă al IPJ Vrancea.

14:15 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2 (E85) Focșani – Adjud, la kilometrul 212, în zona orașului Mărășești, județul Vrancea, a avut loc o coliziune între o autoutilitară și un utilaj de la drumuri. În urma impactului, o persoană din autoutilitară a fost rănită. Circulația rutieră este momentan oprită pe ambele sensuri.

UPDATE 2!  Din ultimele date, în accidentul rutier de pe E 85 sunt două autovehicule  implicate și patru victime, dintre care una rănita grav. La ora 14.35, traficul rutier pe E 85 era oprit.

14:40 Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că în județul Vrancea, circulația pe DN2 (E85) Focșani – Adjud s-a reluat, pe jumătate de cale. Din cauza unui accident rutier, traficul fusese întrerupt total la kilometrul 212, la ieșirea din localitatea Călimănești către Haret.

foto: IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?