Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Regulament pentru căsătoriile din Ateneul Popular Focșani

Căsătoriile în interiorul Ateneului Popular „Maior Gheorghe Pastia” vor avea loc fără șampanie sau confetti. Regulile sunt prevăzute în proiectul de hotărâre referitor la Regulamentul privind organizarea și desfășurarea ceremoniilor ce au ca obiect oficierea de căsătorii în incinta Ateneului Popular din Focșani. Printre restricțiile impuse se numără fumatul în interiorul Ateneului (inclusiv ţigarete medicinale sau electronice); accesul persoanelor aflate în stare de ebrietate sau sub influenţa unor substanţe ilegale; servirea băuturilor alcoolice în incinta Ateneului; accesul animalelor de companie; accesul în sala de spectacol sau folosirea altui spaţiu aparţinând Ateneului, altul decât perimetrul alocat desfăşurării ceremoniei în cauză; accesul cu obiecte contondente sau ascuţite, substanţe toxice, substanţe psihotrope sau arme; săvârşirea acţiunilor care încalcă ordinea şi periclitează desfăşurarea evenimentelor; comportamentul agresiv, limbajul vulgar şi abuziv, ameninţările, tonul ridicat faţă de ceilalţi participant sau reprezentanţii Ateneului; folosirea de confetti în interiorul clădirii; depăşirea cu rea intenţie a intervalului de timp alocat ceremoniei prin programare, în incinta Ateneului; accesul în incinta Ateneului cu instrumentişti; accesarea instalaţiilor de alarmare.

Amenzile pentru cei care nu respectă regulile sunt cuprinse între 100 de lei și 1000 lei. Sancțiunile contravenționale vor fi aplicate de Poliția Locală Focșani.

Solicitantul semnează un document de luare la cunoştinţă a Regulamentului prin care se obligă el şi participanţii la ceremonie să respecte şi să ducă la îndeplinire toate cerinţele Regulamentului”, arată proiectul.

Proiectul de Regulament stabilește ca intervalul de desfăşurare a căsătoriilor să fie de maximum 30 de minute, timp necesar atât pentru ceremonia de oficiere, pentru servirea invitaţilor cât şi pentru efectuarea de şedinţe foto în foaier precum şi pe scările de acces în Ateneul Popular „Maior Gheorghe Pastia” Focşani. Dacă cuplurile întârzie față de data programată, căsătoria va fi oficiată ulterior finalizării tuturor ceremoniilor programate. Căsătoriile în incinta Ateneului Popular „Maior Gheorghe Pastia” Focşani se pot desfășura în fiecare zi a săptămânii de luni până vineri inclusiv, de la ora 16,00 la ora 18,30 iar sâmbătă şi duminică – între orele 09,00-13,00 şi orele 15,00-18,30.Proiectul de act normativ este afişat din data de 15 iulie 2020 la sediul Primăriei municipiului Focşani şi pe site-ul www.focsani.info. În perioada 16.07-27.07.2020 cei interesaţi pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii privind acest proiect de act normativ la Primăria municipiului Focşani, din bdul. Dimitrie Cantemir nr. 1 bis, camera 102 – serviciul administraţie publică locală, agricultură, persoana de contact – Cristina Dăscălescu sau pe adresa de e-mail a Primăriei municipiului Focșani: primarie@focsani.info, se arată în anunțul municipalității.

Căsătoriile nu mai pot fi oficiate în clădirea Teatrului Municipal Mr. Gh. Pastia pe perioada desfășurării lucrărilor de modernizare a Piațetei Teatru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?