Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Coronavirus. Încă 24 de cazuri noi în Vrancea, persoane aduse la Boli Infecțioase sau mutate la Terapie Intensivă! Situația în țară, HARTA actualizată

Încă 24 de noi cazuri de persoane confirmate COVID-19 s-au înregistrat în Vrancea, de la raportarea de ieri. Numărul total de cazuri, de la începutul epidemiei, ajunge astfel la 1105 persoane, în județul Vrancea. Totodată, județul nostru rămâne pe locul doi, după Suceava, la numărul de cazuri raportate la mia de locuitori, respectiv 3,25 cazuri.

Conform unor surse, în dimineața zilei de azi, o persoană din Focșani, confirmată COVID-19, a fost transportată cu o autospecială pentru transport personal și victime multiple (ATPVM), de la domiciliu, la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean.
Tot astăzi, un pacient diagnosticat cu noul coronavirus a fost mutat de la Secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean  la Secția de Terapie Intensivă. Transportul s-a realizat cu o ambulanță a SAJ Vrancea.

În ultimele 24 de ore, în țară s-au înregistrat 416 cazuri noi şi 23 de decese. Până în acest moment, în România, 28.166 de cazuri de coronavirus au fost confirmate, 19.545 au fost declarate vindecate şi externate și 1.708 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19 au decedat.

România se confruntă cu cea mai abruptă creștere a noilor cazuri de contaminare cu noul coronavirus din Europa de Est. În plus, țara noastră se află acum pe locul 10 în Uniunea Europeană în ceea ce privește numărul total de cazuri, conform Centrului European pentru Controlul și Prevenția Bolilor (ECDC).

foto: republica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?