Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Bărbat din Bolotești reţinut pentru că şi-ar fi violat fiica de 14 ani; UPDATE!

Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost reţinut de poliţiştii Secţiei Odobeşti într-un dosar de viol. Reţinerea a fost făcută seara trecută şi, cel mai probabil astăzi, bărbatul, care este din comuna Boloteşti, va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Victima ar fi chiar fiica bărbatului, în vârstă de 14 ani. Informaţia conform căreia poliţiştii au în lucru un astfel de dosar, ne-a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea. Ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani.

UPDATE!

„Polițiștii au reţinut un bărbat bănuit de viol

Un bărbat care ar fi săvârşit infracţiunea de viol a fost depistat de polițiști în urma investigațiilor efectuate. Bănuitul în vârstă de 39 de ani a fost reținut de poliţişti. Din cercetări a rezultat că bărbatul, în noaptea de 1/2iulie a.c., ar fi exercitat acte de agresiune sexuală asupra unei minore, împotriva voinţei sale, în timp ce se afla la domiciliu. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentat Judecătoriei Focșani cu propunere de arestare preventivă”.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 3 iulie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?