Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

A murit părintele Petrea Petrea de la Biserica „Tuturor Sfinților” din Sud

După săptămâni bune în care starea de sănătate i s-a deteriorat din ce în ce mai mult, părintele Petrea Petrea, cel care a fost parohul Bisericii „Tururor Sfinților” din Focșani, a murit ieri la Spitalul „Fundeni” București. Conform surselor noastre, preotul ar fi suferit o criză de pancreas, dar era cunoscut cu probleme medicale mai vechi, fiind diagnosticat cu diabet. În august, părintele Petrea Petrea ar fi împlinit 64 de ani, însă acum îi vor câta „La mulți ani!” îngerii din împărăția cerului.
,,Din câte știu, dumnealui avea diabet și se pare că a făcut o criză de pancreas. Dumnealui a slujit în Sud după 90′ împreună cu părintele Drăgoi la Mausoleu, și apoi a fost înființată parohia «Tuturor Sfinților», și încă de la bun început a fost numit paroh acolo. A slujit până de curând. Problemele dumealui de sănătate s-au agravat în ultimele săptămâni. Nu era pensionar, în august ar fi împlinit 64 de ani. A murit la spitalul Fundeni din București, ieri”, ne-a confirmat pr. Oscar Dumitru Frunză, protoiereu în cadrul Protoieriei Focșani II.
Părintele Petrea Petrea a fost depus în Biserica „Tuturor Sfinților” din Focșani, urmând ca joi să aibă loc slujba de înmormântare.
Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndurerate!

sursă foto: arhiepiscopiabzvn.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?