Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Handbal, Liga Națională – Rusul Roman Makrishin a semnat pentru două sezoane cu CSM Focșani 2007!

 

• Noul jucător al Focșaniului este inter stânga și vine de la HC Kaustik Volgograd unde a fost golgeter

CSM Focșani 2007 a perfectat al doilea transfer pentru viitorul sezon al Ligii Naționale de handbal, după cel al lui Filip Marjanovic. Pentru echipa Focșaniului a semnat până în 2022 interul stânga rus Roman Makrishin care vine de la HC Kaustic Volgograd unde a fost principalul marcator.

Noul handbalist al CSM 2007 are o productivitate remarcabilă în atac – 168 de goluri din 294 de aruncări la poartă, cu 77 la sută eficiență de la linia de 9 metri, cu 74 la sută din poziția de inter stânga, 73 la sută de la 7 metri. Marchează relativ mult și din extrema dreaptă sau stângă ori din contraatacuri. A fost golgeter al Superligii Rusiei!
Roman Makrishin este un jucător înalt, are 1,98 metri și 80 de kilograme. S-a născut la 14 noiembrie 1993 la Kazan, unde a și început să joace handbal, dar adevărata împlinire a cunoscut-o la Volgograd, ca jucător al formației locale Kaustik pentru care a evoluat din 2012 până în acest an și cu care avea contract până în 2021. Este căsătorit, are un copil.
Roman Makrishin: ”Pentru mine, acest transfer este o nouă etapă în cariera mea și o nouă provocare. Vreau să-mi încerc mâna într-un nou campionat pentru mine. CSM Focșani 2007 este o echipă bună și ambițioasă, cu un antrenor valoros. Vreau să o ajut să ajungă în play-off și să concureze pentru locuri din partea de sus a clasamentului!”

Sursa foto: Roman Makrishin și Russhandbal.ru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?