Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

GALERIE FOTO! A fost oficiată prima căsătorie în foișorul din Grădina Publică

Primarul Cristi Misăilă a oficiat, astăzi, prima cununie civilă în foișorul din Grădina Publică a municipiului Focșani. Mihaela Anghel și Tiberiu Alin Rădulescu au fost primul cuplu focșănean care a spus Da la ceremonia organizată în centrul municipiului.

Deoarece a fost organizată în aer liber, la ceremonie au putut participa mai mulți invitați ai tânărului cuplu. „Suntem puțini emoționați. Este o inițiativă foarte interesantă, foarte frumoasă, nu ne abatem de la norme și ne bucurăm că domnul primar Misăilă a avut această idee. Aveam nunta programată pentru acest an dar am amânat-o pentru anul viitor dar am spus să facem măcar cununia civilă. Am văzut că este foarte bine cum a făcut domnul primar, să fie afară evenimentul, cu mai multe persoane. Ne bucurăm că a fost și domnul primar”, ne-au spus tinerii căsătoriți.
Emoții a avut și primarul Cristi Misăilă, cel care a propus ca asemenea evenimente speciale să aibă loc în locația din centrul municipiului. „Este un moment emoționant pentru toată lumea pentru că e un moment unic în viața unui cuplu. Este un moment frumos, în Grădina Publică, care are o față nouă, foarte primitoare. De aceea ne-am și gândit să realizăm aici acest tip de eveniment. Deoarece este primul eveniment, ne-am dorit foarte mult să oficiez eu această căsătorie. Îmi doresc să fiu prezent la cât mai multe asemenea evenimente dar, programul fiind foarte încărcat, uneori nu reușesc”, a spus primarul Cristi Misăilă.

Edilul a adăugat că mai sunt încă patru cereri depuse la Starea Civilă pentru oficierea căsătoriilor în aer liber, dintre care una la Resort Laguna. De menționat că Primăria nu va percepe o taxă pentru oficierea căsătoriilor. Potrivit unei decizii a Consiliului Local, cuplurile de focșăneni se pot căsători la Ateneul Popular sau altă locație din municipiu, alta decât sediul Stării Civile Focșani doar cu programare, fără nicio taxă suplimentară. Programarea era necesată deoarece este un singur Registru pentru înregistrarea căsătoriilor și, din acest motiv, aceste evenimente trebuie programate corect, astfel încât personalul Stării Civile Focșani să poată ajunge la eveniment.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?