Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

FOTO ! UPDATE! Accident la km 25! Doi morți și mai mulți răniți! Un microbuz și un autoturism s-au ciocnit

Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață pe DN 2D in zona kilometrului 25, la ieșirea din Bolotești spre Vidra. Soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și s-a izbit frontal de un microbuz ce se deplasa regulamentar. În urma impactului, două persoane au decedat, iar alte 6-7 persoane au fost rănite.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de la Smurd și Ambulantă pentru a prelua persoanele rănite.

De asemenea, la locul acidentului se află mai multe echipaje ale poliției rutiere care fac cercetări pentru a stabili cum a avut loc accidentul. Din primele cercetări rezultă ca șoferul autoturismului ar fi adormit la volan.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri.

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, „pe DN2D Focșani – Târgu Secuiesc, la kilometrul 25, pe raza localității Bolotești, județul Vrancea, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un microbuz și un autoturism. Potrivit primelor date, două persoane au decedat, iar mai multe au suferit leziuni grave. Circulația rutieră este întreruptă pe ambele sensuri”.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE! „Astăzi, ora 07.00, pe DN 2 D, în afara localității Bolotești, conducătorul unui microbuz a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism. Din impact a rezultat decesul a doua persoane și vătămarea corporală a altor 11 persoane. Începând cu ora 9.00, traficul pe Dn2d km 27, se desfășoară alternativ, pe un singur sens de mers”, su precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?