Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

FOTO! Elevii pompieri au depus astăzi jurământul militar, la sediul ISU Vrancea

Cu emoţie în glas dar cu multă bucurie în suflet, cei 5 elevi pompieri, repartizaţi în stagiul de practică la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea, au depus Jurământul militar.
Ceremonia a avut loc astăzi, 29 mai, la sediul instituţiei, într-un cadru restrâns, impus de condițiile referitoare la distanțarea socială, în prezenţa conducerii unităţii.
Odată cu rostirea jurământului, elevii Cosma Fabian-Iulian, Iacovachi Marian-Dumitru, Rusu George-Cosmin, Stănescu Valentin și Zaharia Bogdan-Gabrieș au aderat la valorile şi tradiţiile armei pompieri.
După acest moment emoționant și solemn, inspectorul șef, colonel Flaviu Chiscop, le-a transmis tinerilor elevi pompieri un scurt mesaj: ” Jurământul militar este primul pas pentru toţi cei care aspiră la o carieră în uniformă şi care îşi leagă destinul de cel al ţării, fiind în acelaşi timp o asumare conştientă a angajamentului de a munci cu pasiune şi dăruire, în vederea asumării cunoştinţelor, formării deprinderilor, dezvoltării competenţelor, pentru a deveni apărător al drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti. V-ați ales o meserie frumoasă, plină de riscuri dar care ofertă multe satisfacții, atunci când misiunile încredințate sunt îndeplinite cu succes. Vă doresc o carieră cât mai lungă și plină de realizări.”
Cu această ocazie, le urăm ”Bun venit în marea familie a pompierilor militari!”, iar la finalul studiilor îi așteptăm în rândul salvatorilor vrânceni.

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice ISU Vrancea, 29 mai 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?