Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Copiii, invitați de Biblioteca Adjud să participe online la un concurs și o expoziție

Concurs de desene on-line ,,Oraşul meu în viitor”

În cadrul proiectului ,,Săptămâna Copilăriei Adjudene”, ediţia a XI-a, organizat de Biblioteca municipală Adjud se va desfăşura concursul de desene on-line ,,Oraşul meu în viitor”. La acest concurs pot participa utilizatorii bibliotecii cu vârsta cuprinsă între 7-12 ani, câştigătorii fiind aleşi pe două categorii de vârstă: 7-9 ani ; 10-12 ani. Data limită pentru înscrierea exponatelor este 29 mai 2020. Desenele se trimit pe adresa: cititori@bibliotecaadjud.ro, împreună cu titlul desenului, numele artistului, vârsta acestuia, clasa şi şcoala, cu menţiunea ”Pentru concurs”. Desenele vor fi postate pe facebook-ul bibliotecii, în data de 1 iunie 2020. Vor fi premiate primele trei desene care adună cele mai multe like-uri, în perioada 1-5 iunie 2020. Premiile vor consta în cărţi.

Relaţii suplimentare puteţi obţine la adresa: bmadjudvrancea@gmail.com.  Biblioteca municipală Adjud aşteaptă cu drag să vă înscrieţi în competiţie!

 

Expoziţia virtuală ,,Copilăria într-un desen”

În cadrul proiectului ,,Săptămâna Copilăriei Adjudene”, ediţia a XI-a, organizat de Biblioteca municipală Adjud, se va desfăşura expoziţia virtuală de desene ,,Copilăria într-un desen”. La această expoziţie virtuală pot participa utilizatorii bibliotecii cu vârsta cuprinsă între 6-14 ani. Desenele se trimit până la data de 28 mai 2020 pe adresa: cititori@bibliotecaadjud.ro, numele elevului, vârsta acestuia, clasa şi şcoala, cu menţiunea ,,Pentru expoziţie”. Expoziţia propriu-zisă va putea fi urmărită, în data de 2 iunie 2020 pe site-ul bibliotecii www.bibliotecaadjud.ro. la secţiunea Evenimente şi pe pagina noastră de facebook BibliotecaAdjud.

Relaţii suplimentare puteţi obţine la adresa: bmadjudvrancea@gmail.com.  Biblioteca municipală Adjud aşteaptă cu drag desenele voastre!

Director, Prof. Valea Tatiana

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?