Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Corso livrează mâncare pentru focșăneni – de la „oala cu mâncare”, la catering pentru evenimente și meniul de prânz pentru angajați

În urmă cu aproape 6 ani, vă spuneam, în cadrul rubricii „Ce-mi place în Focșani/Vrancea”, despre mâncarea de la Corso. Scriam că de fiecare dată când ajungem în zona Piața Moldovei din Focșani, musai trecem și pe la Corso. Fie că luăm covrigi, gogoși, pizza sau sandviciuri, totul e DELICIOS!

În urmă cu aproximativ 2 ani, am participat la un experiment foarte interesant la restaurantul Corso, situat pe strada Simion Bărnuţiu din Focșani, la numărul 5. Echipa de handbal seniori a CSM Focșani 2007 a fost, într-o zi de august, în serviciul clienților Corso Café. Antrenorii și jucătorii s-au dovedit a fi buni amfitrioni, au luat comenzi, au prezentat ofertele casei, au dus comenzile la mese, au debarasat, au întreținut atmosfera. Copiii s-au bucurat să vadă vedetele de pe teren aducându-le la masă burgerii și cartofii prăjiți.

Despre ce vorbim, așadar? Despre inovație, mâncare bună, servire atentă, orientarea către client și cerințele acestuia.

Anul acesta, în martie, Corso a adus, în premieră în Focșani, un concept cu totul nou: „Oala cu mâncare pentru acasă”- mâncare cu gust autentic, gătită la oală, din ingrediente naturale și livrată acasă.

Cătălin Ciubotaru, proprietarul Corso Cafe, spunea: „Noi deținem de mult timp conceptul «Oala cu mâncare pentru acasă», dar am avut o singură problemă: fluxul personalului. În momentul ăsta, însă, când e nevoie să îi ajutăm pe oamenii care nu mai pot ieși din casă, credem că putem începe, pliat și pe fenomen, și pe ce credem noi că e de viitor, pentru că nu gândim acest proiect doar până vom ieși din criza asta, e un proiect pe care îl pornim pentru o perioadă cât mai îndelungată. Știi că acolo mănânci cea mai bună ciorbă de burtă, toată lumea știe că gătitul ei necesită timp. De ce să te chinui? De ce să ai miros în bucătărie? De ce să nu fie mereu proaspăt? Astăzi dai comanda, iar mâine începem să gătim. Totul vine proaspăt, totul vine porționat pe doze. Vorbind despre cantități, ne raportăm la familia de patru persoane, adică să avem patru sau opt porții, cantitățile să nu fie mari. La ciorbă, de exemplu, venim pe 4 sau 8 doze, iar pentru restul produselor, venim cu niște doze undeva între 700g și 1500g, ca gramaj”.

Dovedindu-se un succes, Corso continuă cu acest concept și după încetarea stării de urgență. Cătălin Ciubotaru precizează: „Am reușit să ne fidelizăm clienții, chiar dacă oamenii au stat acasă și mulți dintre ei au gătit. Odată cu ieșirea din starea de urgență însă, mulți se întorc la serviciu, nu mai au timp să facă mâncare, iar noi suntem aici pentru a asigura «Oala cu mâncare pentru acasă»”.

În toată această perioadă, Corso a fost alături de cei din linia întâi. „O bună parte din comenzi a fost pentru polițiști, pompieri, oamenii care lucrează în spital. Am mers în teren pentru ei, am livrat repede”, spune Cătălin Ciubotaru, care adaugă că, în ciuda acestei perioade grele, Corso a reușit să-și păstreze o bună parte din angajați, dar și să atragă clienți noi.

Corso asigură mâncarea și pentru evenimente, fericite sau mai puțin fericite. „Stabilim de comun acord un meniu la un preț decent și venim cu varianta de catering: la un botez, la o nuntă, la o pomană, la o aniversare, la oricare dintre aceste evenimente, ne deplasăm”, precizează Cătălin Ciubotaru.

Este păstrat și meniul à la carte, iar în ceea ce privește partea de patiserie, din zona Piața Moldovei, se va reveni la meniul diversificat.

Corso se adresează și angajatorilor, cu un meniu care include felul I și felul II. „Avem meniul de prânz pentru angajați. Oferta se adresează oricărui angajator, care dorește să asigure mâncare angajaților. Avem un meniu săptămânal, diversificat, din care se poate comanda”, spune Cătălin Ciubotaru.

„Oala cu mâncare pentru acasă” și alte variante de meniuri pot fi comandate în magazinul online, la adresa https://corsofocsani.ro/magazin/, unde este disponibilă și plata cu cardul.

Numerele de telefon și WhatsApp disponibile pentru comenzi sunt:

0757 021 725 – Oala cu mâncare

0730 080 287 – Catering normal

Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?