Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

VIDEO: Marian Oprișan: Ticăloșenia are un nume: PNL

Florin Roman, liderul deputaților PNL, a lansat o serie de minciuni la adresa Consiliului Județean Vrancea, dar și la adresa altor consilii județene conduse de colegi din PSD. Mințind cu nerușinare, Roman acuză județele conduse de ”baroni roșii” că nu au alocat fonduri pentru lupta împotriva răspândirii epidemiei de coronavirus și, în special, pentru achiziția de aparate de testare PCR.

Pentru că, personal, nu mai suport atâta ipocrizie din partea unor liberali care în această perioadă și-au demonstrat înzecit incompetența, îi transmit lui Roman că pe lângă faptul că este mincinos este și un mare ticălos și am să îi spun și de ce!

Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Pantelimon” Focșani se află în proprietatea Ministerului Sănătății pentru că liberalii din Vrancea au făcut toate presiunile posibile ca acesta să nu fie transferat la Consiliul Județean! O să vă întrebați de ce această înverșunare? Or fi liberalii preocupați de sănătatea vrâncenilor și atunci zic că e mai bine ca spitalul să fie administrat de la București? Nici vorbă! Vor să pună la conducere o blondă care nu are nici măcar o zi de muncă la activ, evident!

Chiar și aflându-se în subordinea Ministerului Sănătății, Consiliul Județean Vrancea a alocat Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Pantelimon” din Focșani, în urmă cu mai bine de o săptămână, suma de 11 milioane lei pentru dotarea cu aparatură și echipamente de protecție. Ai auzit, ticălosule? 11 milioane lei, bani cu care spitalul a cumpărat echipamente de protecție, concentratoare de oxigen, ventilatoare, echipamente de protecție etc. Cu banii de la Consiliul Județean Vrancea spitalul a cumpărat toate aceste bunuri pentru a putea să își protejeze cadrele medicale în lupta cu virusul!

Dacă nu erau banii de la Consiliul Județean, cadrele medicale din Vrancea erau în aceeași situație ca la Suceava, Arad și Deva. Și că tot vorbim de Suceava, Arad și Deva, îți atrag atenția, mincinosule, că acolo cadrele medicale au fost trimise cu mâinile goale, fără nicio protecție, să lupte cu virusul! Nu baronii aștia roșii i-au trimis pe medicii din linia întâi la infestare sigură, ci colegii tăi, ipocritule!

Flutur și Falcă și oamenii numiți de ei în fruntea spitalelor din aceste județe sunt cei care au infestat cadrele medicale! Din cauza colegilor tăi, la fel de ticăloși ca tine, avem astăzi 25% din numărul total de infectări COVID-19 din rândul cadrelor medicale! Din cauza colegilor tăi aproape toate spitalele din Suceava, Arad și Hunedoara sunt închise iar pacienții sunt ținuți cu orele în ambulanțe pentru că nu au unde să fie internați! Din cauza colegilor tăi avem deja un cadru medical – un angajat de la Ambulanța Suceava – decedat!

Pot să îți enumăr încă multe alte crime pe care colegii tăi le săvârșesc în aceste zile! Aleg însă, să mă mai refer doar la una!

Mincinosule, știai că în Focșani, prefectul numit de Guvernul PNL a stabilit ca punct de carantină un hotel situat în mijlocul orașului unde cei aflați în carantină nu au condiții minime de trai, dar pentru care voi plătiți 100 Euro/noapte!? Oamenii din acest hotel se șterg doi cu un prosop iar voi plătiți 100 Euro camera! Aici se duc banii pe care guvernul PNL ar trebui să îi aloce în vederea testării masive a populației. Însă voi nu faceți teste nici măcar angajaților din sistemul de sănătate sau celor din MAI și îi lăsați la muncă chiar dacă au simptome clare de COVID-19.

Așa înțelegeți voi, liberalii, să fiți în slujba românilor și atunci când vedeți că ați eșuat lamentabil aruncați cu noroi în niște oameni care au făcut tot ce au putut pentru comunitățile lor?

Ți-aș spune – rușine – dar știu că nu ai! Îți doresc ca istoria să te arunce la lada de gunoi, acolo unde meriți să ajungi alături de cei care îi omoară în aceste zile pe români, din nepăsare!

Marian Oprișan, Președinte PSD Vrancea

COMUNICAT DE PRESĂ, 8 aprilie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?