Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Tânărul care şi-a ÎNJUNGHIAT FRATELE în inimă, trimis în judecată

Tânărul de 23 de ani din satul Ireşti, comuna Vidra, care la începutul acestui an şi-a omorât fratele mai mare, a fost trimis în judecată pentru omor. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Vrancea şi urmează să treacă prin faza de Cameră Preliminară.

Ancheta a scos la iveală faptul că omorul dintre fraţi s-a produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice, dar şi pe fondul unor discuţii mai vechi a căror protagonistă a fost concubina inculpatului. Fraţii locuiau în aceeaşi casă. Fratele decedat, în vârstă de 35 de ani, locuia împreună cu mama sa în aceeaşi cameră, iar inculpatul locuia într-o altă încăpere cu concubina sa. Atât victima cât şi mama celor doi nu o agreau pe concubina inculpatului, motiv pentru care existau discuţii frecvente.

La data comiterii faptei, în timp ce inculpatul era la pădure, victima şi mama sa au mers în camera concubinei inculpatului şi au început să-i facă acesteia diferite reproşuri. Femeia şi-a sunat concubinul şi i-a spus despre cele întâmplate, iar acesta a venit acasă. Iniţial, fraţii au început să se certe, după care s-au luat la bătaie. La un moment dat, fratele mai mic a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat pe cel mai mare în zona inimii, lovitura fiindu-i fatală acestuia din urmă.

Concubina inculpatului a fost cea care a sunat la 112, la faţa locului ajungând atât poliţia cât şi cadre medicale. Victima a fost resuscitată mai mult timp, dar nu a mai putut fi readusă la viaţa. După constatarea decesului şi cercetarea locului faptei, trupul neînsufleţit al victimei a ajuns la Serviciul de Medicina Legală pentru necropsie, iar inculpatul la spital pentru a se calma întrucât anchetatorii nu au putut discuta cu el. O zi mai târziu el a fost audiat şi apoi trimis la instanţă pentru arestare. Nu a negat că a comis fapta şi le-a povestit anchetatorilor cu lux de amănunte tot ce a făcut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?