Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Un al treilea caz de suspiciune de infectare cu coronavirus în Vrancea: o femeie aflată în izolare la domiciliu

A apărut un al treilea caz de suspiciune de infectare cu coronavirus. Este vorba despre o femeie care se afla în izolare la domiciliu și a prezentat simptome de febră și tuse, astfel că a fost transportată cu izoletă la Spitalul Județean.

În cursul zilei de astăzi, la Spitalul Județean a fost adusa cu izoleta o persoana de sex feminin, aflata în izolare, care acuza febra și tuse. Acesteia i s-au recoltat probe, care au fost trimise pentru analiza la laboratorul de la Iași. Alte doua persoane, un bărbat și o femeie, internate la secția de infecțioase, au fost testate și ele pentru a se depista dacă sunt infectate cu virusul COVID 19.” se anunță într-o informare venită din partea Instituției Prefectului.

Cel de-al doilea caz este cel al studentei aflate la bunica ei din comuna Straoane. Aceasta a acuzat stări de rău și o răceala destul de puternică, după cum susțin surse de la nivelul comunei Straoane. Fata a fost luată cu ambulanța, și nu cu izoleta, și dusă la Spitalul Panciu. De aici a fost transferată la Spitalul Județean de Urgență Sf. Pantelimon, iar aici reprezentanții DSP au hotărât să trimită analizele la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași pentru a fi testată dacă este infectată sau nu cu coronavirus.

Tot astăzi a apărut și cazul unui bărbat venit din Spania, care s-a simțit rău și s-a prezentat la secția de triaj special realizată în corturi la Spitalul Județean de Urgență. Pentru că prezenta simptomele întâlnite la cazurile de coronavirus, bărbatul a fost luat cu izoleta și transportat la Spitalul de boli infecțioase din Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?