Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Andreea şi Mihai Bratosin, premiaţi la concursuri muzicale din ţară


   Andreea și Mihai Bratosin, doi frați talentați din comuna Popești, au strălucit și anul acesta pe toate scenele unde au urcat, prestația lor artistică fiind răsplătită cu numeroase premii, diplome și trofee la concursurile și festivalurile muzicale la care au participat. 
   Andreea Bratosin a obținut premiul special la Festivalul ,,Ursulețul de aur”, care s-a desfășurat anul acesta în Baia Mare, dar a mai obținut și premiul special la Festivalul „Mihaela Runceanu – Pentru voi muguri noi”. Talentul micuței artiste i-a adus și premiul III la Festivalul „Lucky kids” de la Roman. Cel mai important, Andreea Bratosin a obținut marele premiu și trofeul Festivalului ,,Florile Dragostei 2013″. 
   Premii importante a obținut și Mihai Bratosin. El a obținut premiul II la  Festivalul „Mihaela Runceanu – Pentru voi muguri noi”, premiul I la Festivalul „Florile Dragostei” Focșani, premiul II la Festivalul „Ursulețul de aur”, cât și premiul II în cadrul Festivalului „Lucky kids”. Mihai Bratosin a reușit să impresioneze juriul, obținând premiul I la Festivalul „Bucharest top music junior” și a reușit calificarea în marea finală din 15 decembrie 2013. Foarte importantă a fost pentru Mihai Bratosin și participarea la show-ul tv difuzat pe Antena 1, „Next Star”. 
   Cei doi copii talentați se pregătesc pentru Festivalul „Delfinul de aur”, care se va desfășura la Năvodari în perioada 2 – 7 iulie. Festivalul va fi transmis live de Televiziunea Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?