Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Măsurile pentru reducerea efectelor COVID 19: Se închid barurile și restaurantele, se suspendă toate acțiunile culturale, religioase, sportive din România!

La sediul Ministerului Afacerilor Interne au fost anunţate, marți seară, noi măsuri de către autorităţi.

Ministrul Marcel Vela a anunțat suspendarea tuturor activităţilor culturale, ştiinţifice, religioase, sportive, balneare, realizate în spaţii închise.

-Se supendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare, băuturilor în restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice.

-Zborurile Spania-România vor fi interzise.

-Se interzice organizarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane în spații deschise. Organizatorii evenimentelor ce presupun participarea a maximum 100 de persoane sunt obligați să asigure distanța de minimum 1 metru între participanți.

-Am decis cu privire la transportul de marfă ca toți conducătorii vehiculelor de transport marfă, cu capacitate mai mare de 3,5 tone, au obligația ca în punctele de trecere a frontierei să aibă asupra lor și să poarte mijloce de protecție, precum dezinfectant, mânuși, mască și să prezinte documente care atestă traseul de deplasare până la destinație.

-Conducătorii care vin din zone galbene sau zone roșii sau care au tranzitat aceste zone, nu vor intra în izolare sau carantină dacă în momentul în care ajung în punctul de trecere a frontierei nu manifestă simptomele infectării cu SARS-CoV-2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?