Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674
Ediția: Vineri 19 iulie 2024 Nr. 6674

Spațiul public din Adjud va fi dezinfectat săptămânal

Administrația adjudeană a început ieri, 17 martie, acțiunea de dezinfectare a străzilor, trotuarelor, locurilor de joacă și mobilierului stradal din municipiu. Asupra mobilierul stradal și a locurilor de joacă a fost pulverizat un dezinfectant bactericid, sporicid, fungicid și virucid nealergenic, complet autorizat de DSP, iar pentru dezinfectarea străzilor și trotuarelor se folosește o soluție bază de clor. Administrația publică locală a luat această măsură pentru a preveni îmbolnăvirea cetățenilor din municipiul Adjud cu Covid-19.

Începând de astăzi vom proceda săptămânal la dezinfectarea mobilierului stradal și a locurilor de joacă cu un dezinfectant virucid și vom spăla străzile și trotuarele cu o soluție pe bază de clor. De asemenea, piața agroalimentară din Adjud va fi dezinfectată de către un agent economic specializat. Din fericire, momentan nu este necesară închiderea pieței deoarece este un loc bine ventilat, însă a fost suspendat temporar târgul ce se desfășura vinerea în Obor și pe străzile adiacente acestuia, a declarat viceprimarul municipiului Adjud, Claudiu-Leonardo Cristea.

Pentru realizarea acțiunii de dezinfectare, Primăria Municipiului Adjud a achiziționat 600 de litri de clor și 30l de dezinfectant bactericid, sporicid, fungicid și virucid concentrat, urmând a suplimenta cantitățile în situația în care va fi necesară creșterea frecvenței dezinfectării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?