Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Handbal, Liga Națională – După o perioadă bună a urmat dușul rece de la Bacău!

* CSM Bacău – CSM Focșani 2007 27-19 (12-8)

Formații

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă, Rusu – Rotaru – 1, Cozorici – 1, Popovici, Țuțu – 1, Mocanu, Rață – 3, Nuțu – 1, Marijanac, Gramatic – 3, Sladic – 4, Măecu – 5, Hrimiuc.

CSM Bacău: Gal, Tîrzioru – 3, Huta, Bologa – 1, Drăgan – 3, Dadovy, Treiwald, Crnoglavac – 5, Tărîță – 7, Păunică – 2, Iordachi – 1, Saldatsenka – 1, Șoldănescu, Serhel – 5, Anton, Dascălu.

CSM Focșani 2007 a avut două rezultate excepționale în Sala Polivalentă unde a câștigat cu CSM București și Politehnica Timișoara, a urmat jocul bun, dar terminat cu înfrângerea de la Călărași apoi meciul câștigat tot acasă cu Reșița. În toate aceste meciuri, echipa Focșaniului a evoluat fără patru-cinci jucători de bază iar înlocuitorii au făcut meciuri de foarte bun nivel, jucând, unii, câte 60 de minute de partidă. În condițiile unei asemenea solicitări era firesc să apară un grad de oboseală care mai devreme sau mai târziu avea să facă pagube. Oboseala a apărut înainte ca accidentații să revină în teren, iar la Bacău CSM 2007 a fost prinsă descoperită pe unele posturi și în apărare și în atac. Pe foaia de joc a fost înscris și Hrimiuc, nerefăcut complet, iar antrenorul nu a riscat să-l trimită în teren unde i s-ar fi putut accentua indisponibilitatea. S-a mai accidentat și Țuțu – probabilă că nu foarte grav și Dalibor Cutura s-a văzut nevoit să trimită în teren și pe foarte tânărul Cozorici, dar și pe veteranul Rotaru, readus la echipă înainte de reluarea campionatului și fără pregătirea de iarnă. Ambii au înscris, au jucat bine, însă pe ansamblu echipa nu a reușit să reziste iureșului unei echipe a Bacăului care a suferit suficient de mult după înfrângerea din tur de la Focșani.

Meciul de duminică seara, de la Bacău, a fost dominat în proporție rezonabilă în prima parte, încheiată cu 12-8. Repriza a doua, însă a început catastrofal pentru oaspeți care, în 7 minute, primiseră șase goluri și marcaseră două, pentru ca gazdele să ajungă la un plus de 11 goluri în minutul 48. Până la final, oaspeții au mai redus din handicap, dar diferența din final, 27-19, este oricum, foarte mare.

Pentru CSM 2007 urmează dificilul meci cu Steaua, de joi, 12 martie, ora 18:30, din Sala Polivalentă. Nu sunt previzibile reveniri spectaculoase în lot ale jucătorilor accidentați. Este de așteptat, însă ca aceiași jucători care au bătut pe CSM București și Politehnica Timișoara să aibă aceeași determinare și încredere în sine ca atunci și să-și ia revanșa pentru înfrângerea din tur când steliștii au marcat golul victorie în ultima secundă! În fond, cele două victorii au urmat severei corecții pe care le-au administrat-o focșănenilor constănțenii de la Dobrogea Sud!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?