Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Spargere la o farmacie din Focșani; principalul suspect arestat preventiv

Un bărbat care a spart o farmacie în noaptea de 16/17 februarie a.c., a fost reţinut joi şi arestat preventiv vineri. Inculpatul, cu o cazier foarte bogat, după cum ne-au spus sursele noastre, a spart geamul unităţii farmaceutice, a pătruns în interior şi a sustras mărunţişul pe care l-a găsit, în total suma de 500 lei.

În noaptea de 16/17 februarie a.c., poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi despre faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns prin efracţie în sediul unei farmacii din municipiul Focşani, de unde ar fi sustras două sertare ale celor două case de marcat, cauzând un prejudiciu total de 500 lei. Având în vedere aspectele semnalate, la data de 27 februarie a.c., lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Focşani au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii infracţiunilor de furt din societăţi comerciale, ocazie cu care a fost identificat un bărbat de 48 de ani, din comuna Coteşti, principalul bănuit de săvârşirea furtului din data de 16/17 februarie a.c. Faţă de acesta, s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore”, au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

Vineri bărbatul a fost dus la instanţă cu propunere de arestare preventivă. A primit mandat de arestare pentru 30 de zile, iar el a făcut contestaţie. „(…) admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Dispune arestarea preventivă a inculpatului P(..) COSTEL, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat (…) pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 28.02.2020 până la data de 28.03.2020 inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă (…). Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, azi, 28.02.2020, ora 14:10“, se arată în hotărârea Judecătoriei Focşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?