Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO: Fotbal amical – Victorie focșăneană în amicalul de ieri!

* CSM Focșani 2007 – Universitatea Dunărea de Jos Galați 4-1 (1-1)

Formații

CSM Focșani 2007: Horvath – Săpunaru, Munteanu Bratu, Riza – Costin, Salaoru, Stanciu, Lazăr – Zabun, Petre. În repriza a doua au mai jucat Jurj, Juncănaru, Stoica, Oprea, Adăscăliței, Manu, Dascălu, Taciuc , Predoiu.

Universitatea Dunărea de Jos: Enache, Iancu, Manea, Moise, Chiriac, Blănaru, Mohoria, Perju, Lovin, Vîrlan, Iacob. Rezerve: Constantinescu, Hilohi.

CSM Focșani 2007 a jucat, ieri, de la ora 15:00, pe stadionul Milcovul, penultima partidă de verificare înaintea începerii returului. Parteneră de antrenament i-a fost colega de serie, Universitatea Dunărea de Jos Galați. Meciul a avut două perioade clar distincte ca prestație a focșănenilor. În prima, cu un joc mai ofensiv decât al oaspeților, dar cu puține ocazii de gol, focșănenii au deschis scorul prin Costin în urma unei erori a foarte tânărului portar al Universității. Egalarea a venit după opt minute, când gălățenii au înscris prin Chiriac din lovitură de la 11 metri acordată de centralul Ionuț Aldea pentru un fault făcut de Bratu la marginea suprafeței de pedeapsă.

În primele 45 de minute CSM 2007 mai putea înscrie prin Lazăr, care a reluat cu capul din plonjon, dar din unghi închis, în minutul 36, după un corner urmat de două recentrări și prin Bratu care a reluat cu capul după cornerul din minutul 42, dar mingea a căzut pe transversală. Schimbările de la pauză au adus în teren o formulă de echipă a Focșaniului mult mai periculoasă și care a marcat de trei ori, dar a avut încă patru-cinci situații limpezi de gol. În minutul 58, după o pasă a lui Săpunaru Costin a sprintat, a intrat în careu, dar a fost blocat de portarul gălățean, însă un minut mai târziu Jurj a făcut 2-1, în urma unei combinații cu Manu. În minutul 62, Bratu a lovit cu capul mingea venită din corner și a trimis-o pe lângă bară din câțiva metri, pentru ca Predoiu să finalizeze cu un lob elegant de la 16 metri ușor lateral și să ducă scorul la 3-1, în minutul 65. Jurj a reușit dubla în minutul 75, când a primit o pasă pe culoar de la Dascălu la centru terenului și s-a dus cu mingea până la gol: 4-1.

Ultima situație de gol a gazdelor a fost în minutul 84, când șutul lui Taciuc a fost respins, spectaculos, peste transversală, de portarul Universității. O surpriză plăcută la CSM 2007 a fost juniorul de 17 ani Alin Dascălu, care a intrat în joc dezinvolt și a arătat că poate fi o soluție într-o zonă importantă a terenului – cea de mijloc.

Gălățenii au avut la rândul lor mai multe acțiuni periculoase în careul gazdelor, care au protejat bine poarta și au evitat alte goluri în afara celui din penalty.

Sâmbătă, dela ora 11:00, pe stadionul Milcovul, CSM Focșani 2007 va întâlni într-o nouă partidă de verificare, pe Sportul Chiscani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?