Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

FOTO: Minifotbal – Atlantic a câștigat „Cupa Municipiului Adjud”!

  • În finală, Atlantic a dispus cu 8-2 (3-0) de Homocea

Cupa Municipiului Adjud la minifotbal s-a încheiat, vineri, 22 februarie, cu victoria formației Atlantic, aceeași ca și învingătoarea din ediția anterioară. În finală, campionii au dispus cu 8-2 (3-0), de Homocea. Finalista, a avut o prestație bună, dar nu a rezistat unei grupări care a fost, de la distanță, cea mai valoroasă din competiție. Pentru Atlantic au jucat Cătălin Sîsîeac și Alexandru Ștefan, Gabi Stoian, Bogdan Frangulea, Robert Gutunoi, Alexandru Grigore, Ionuț Făcăoară, Dorin Bîzgan, Mihai Palade, Mădălin Munteanu, Răzvan Croitoru, Bogdan Vrânceanu. Atlantic a dat și jucătorul turneului, care a fost și golgeter, Mădălin Munteanu. Celălalt evidențiat al competiției a fost Petruț Rusu, declarat de organizatori portarul turneului.

În finala mică, Ultimate a mai făcut o supriză, trecînd cu 2-1 (2-1) de Trotușul Ruginești!

Finala, prefațată de acorduri ale Odei Bucuriei și intonarea Imnului de Stat al României, a fost urmată de premierea făcută de primarul municipiului Adjud, Coinstantin Armencea, viceprimarul Claudiu Cristea și consilierii județeni George Nica și Marian Drăghici.

Cupa Municipiului Adjud” a fost organizată de Marian Drăghici și George Nica, având sprijinul Primăriei Municipiului Adjud.

După terminarea competiției, pe pagina de facebook a lui Marian Drăghici a fost postat următprul text: ”Aseară s-a tras cortina peste Cupa Municipiului Adjud la minifotbal ! Cu bune, cu rele, am reușit să organizăm acest eveniment ce va rămâne în amintirea multor oameni ! Vă mulțumim frumos pentru participare, întelegere chiar dacă nu mereu am reușit să ne facem înțeleți! In numele organizatorilor, vă mulțumim și să nu uitați că mișcarea este pe primul loc în viață!
Mulțumim frumos și Primariei Municipiului Adjud pentru sprijinul acordat în organizarea competiției! Să aveți parte de tot ce e mai frumos!
Cu drag, Drăghici Marian, Nica George si Crăciun Sorin”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?