Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Handbal, Liga Națională – Focșănenii vor juca la 19 februarie meciul programat inițial pentru joi, 6 februarie, cu CSM București!

  • Astăzi, 7 februarie, CSM 2007 va avea în Sala Polivalentă, un antrenament comun CSU din Suceava

În Liga Națională de handbal, ieri, astăzi și mâine au avut, au și vor avea loc jocurile etapei a 17-a. CSM Focșani 2007 ar fi trebuit, conform programării inițiale, să joace ieri, 6 februarie, cu CSM București, în Sala Polivalentă. Pentru că formația bucureșteană are joc în Challenge Cup, meciul cu CSM 2007 a fost amânat pentru 19 februarie. Pentru a se menține în ritm, formația pregătită de Dalibor Cutura va avea un antrenament comun astăzi, de la ora 17:30, cu CSU din Suceava, lidera seriei A a campionatului Diviziei A. Antrenamentul se va juca fără public, iar antrenorul Focșaniului va folosi acest prilej și pentru a găsi soluții la probleme existente, încă, în jocul echipei sale.

Meciul de la Vaslui, de duminică seara, a lăsat urme nu doar pentru că focșănenii au pierdut trei puncte în câteva zeci de secunde, ci și pentru că echipa a plecat acasă cu un titular accidentat, extrema Valentin Mocanu, care va fi indisponibil o perioadă, ca și Marius Ragea, care este în refacere după operația la genunchi. Mocanu a căzut aruncat la poartă din săritură iar la aterizare a încercat să evite un adversar căzut pe parchet, a călcat greșit și s-a iar glezna i s-a umflat imediat!

CSM 2007 va avea următorul joc oficial în deplasare joi, 13 februarie, de la ora 17:00, în deplasare, cu HC Dobrogea Sud Constanța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?