Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Acoperișurile de la mai multe blocuri din Focșani au fost luate de vânt

Sursa foto: Facebook/Geta Panaghioiu

Ca urmare a fenomenelor meteorologice produse în 06 februarie, în intervalul orar 01:00 – 09.00, la nivelul județului Vrancea au fost înregistrate mai multe evenimente la care cetățenii au solicitat sprijinul autorităților locale și județene.

Ora 01:45 – intervenţie degajare elemente de acoperiş pe str. Bucegi din municipiul Focşani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
Ora 01:52 – intervenţie degajare copac de pe carosabil pe str. George Coșbuc din municipiul Focșani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
Ora 05:23 – intervenţie degajare elemente din acoperiș, pe strada Culturii din municipiul Focșani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
Ora 07:25 – Microbuz, cu 9 pasageri, ieșit în afara părții carosabile pe DN23 A, spre Mândrești. Persoanele nu au necesitat asistență medicală. A intervenit Detașamentul de Pompieri Focșani cu trei echipaje, modul SMURD și autospeciala de stingere cu apă și spumă.
Ora 08:25 – intervenţie degajare elemente de acoperiş pe str. Aleea Echităţii din municipiul Focşani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.
Ora 08:55 – intervenţie degajare elemente de acoperiş pe str. Cuza Vodă din municipiul Focşani. A intervenit un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani.

Începând cu ora 08:30 s-au deschis circulaţiei publice : DN 2 E 85, tronsonul Focşani –limită cu Buzău şi DN 23, Focşani – limită cu Brăila.

ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?