Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Tenis – Maria-Daciana Ciubotaru are 15 ani! La mulți ani, fată campioană!

Noul val al tenisului românesc propune, la nivelul U 16, câteva nume care pot deveni mari certitudini peste nu multă vreme. Între acestea, călcând cu siguranță într-un sport cu mare vizibilitate, mare consumator de energii, de timp, care cere mereu confirmarea rezultatelor anterioare și punând la încercare încrederea în sine așa cum este tenisul, se află superba fată de la Focșani, Maria-Daciana Ciubotaru. Fiica fostului valoros portar de handbal, apoi antrenor și constructor al actualei echipe de handbal seniori a CSM Focșani 2007, Viorel Ciubotaru și a fostei handbaliste Daniela Ionelia Ciubotaru, surioara lui Călin Ciubotaru, a adunat de mică titluri de campioană a României la simplu, mai multe la dublu, în pereche cu buna ei prietenă Cara Maria Meșter.

A adunat și titluri ori clasări în partea de sus a piramidei concurentelor în turnee internaționale U 14 și U 16. A început fulminant acest an cu titlul de campioană la U 16 la dublu, de vicecampioană la simplu și cu convocarea în Lotul Național de fete pentru Winter Cup, competiție care va avea loc în Portugalia, la 7 februarie. Acum este la Focșani unde se reface după perioada încărcată din prima parte a lunii, dar se și pregătește pentru competițiile viitoare. Toate aceste lucruri minunate i se întâmplă unei fete ale cărei exprimări sunt mereu sinonime cu bucuria și care astăzi, 23 ianuarie împlinește 15 ani!

În numele admiratorilor ei, între care și colegii de la Monitorul de Vrancea, îi spun superbei domnișoare și jucătoare de tenis Maria-Daciana Ciubotaru să aibă o viață împlinită în toate. Încărcată cu bucuria curată care i se citește mereu pe chip și în ochii ce devoalează bunătate, încredere în sine, voință. Marele său talent poate fi sursa unei asemenea stări relevată la o vârstă la care totul pare posibil. Iar pentru Maria, cel puțin în tenis, totul chiar este posibil.

La mulți ani, Maria, fată frumoasă, talentată și campioană!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?