Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

FOTO: Atletism – Fetele Focșaniului, medalii la Cupa Bistrița!

* Corina Ilinoiu, aur la 400 metri, Cătălina Olaru, argint la 60 metri garduri

Cupa Bistriței pentru seniori și juniori la atletism, de sâmbătă, 18 și duminică, 19 ianuarie, de la Bacău, competiție națională ajunsă la a 35-a ediție, a avut la start și un grup numeros de sportivi și sportive de la cluburile focșănene. Aceștia au arătat încă de la început de an că sunt pregătiți pentru concursuri! Cea mai bună clasare a avut-o Corina Ilinoiu, de la CSS Focșani, câștigătoarea cursei de 400 metri, în care au alergat toate sportivele, fără deosebire de categorie de vârstă. Colegele de club ale Corinei, componenente ale unor ștafete câștigătoare de titluri de campione naționale în 2019 s-au clasat astfel: Andreea Tănase, locul 5, Alessia Cotoi, locul 6, Karina Toader, locul 7, Cătălina Olaru, de la CS Unirea, locul 8. Alexandra Negoiță, de la CSS Focșani, născută în 2004, s-a clasat pe locul 16, Luiza Olaru, de la CS Unirea, născută în 2006, a terminat cursa pe locul 20, Alexandra Aron, de la LPS Focșani, pe locul 21, Geanina Paraschiv și Sara Barbu, de la CSS Focșani, pe locurile 23, respectiv, 24.

În cursa de 60 metri garduri, Cătălina Olaru, de la CS Unirea Focșani a câștigat medalia de argint, iar surorile și colegele ei de club, Ana Olaru a încheiat cursa de 3000 de metri pe locul 7 și Luiza Olaru, în primul an la junioare 3, pe locul 11 la 200 metri. O altă uniristă, Andreea Cherciu a încheiat pe poziția a șasea la săritura în lungime.

Sportivele de la CSS Focșani și LPS Focșani sunt antrenate de profesorii Marius Batog și Gabriel Alexandrescu iar fetele de la CS Unirea sunt antrenate de Fănel Iliescu, cel care le-a apreciat rezultatele drept ”bune pentru început de sezon!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?